Tσέλσι: Δήλωσε Μούντρικ, Έντσο και Φέλιξ για το Champions League – Εκτός Μπαντιασίλ και Ομπαμεγιάνγκ

Tσέλσι: Δήλωσε Μούντρικ, Έντσο και Φέλιξ για το Champions League – Εκτός Μπαντιασίλ και Ομπαμεγιάνγκ

Σε αλλαγές στη λίστα της για το Champions League προχώρησε η Τσέλσι, με τον Γκρέιαμ Πότερ να συμπεριλαμβάνει τρία από τα οκτώ μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου.

Η Τσέλσι ήταν ιδιαίτερα ενεργητική στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, καταφέρνοντας να αποσπάσει τις υπογραφές όχι ενός, ούτε δύο, αλλά οκτώ ποδοσφαιριστών για να μπορέσει να βελτιώσει την εικόνα της ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Αγγλία και Ευρώπη.

Μάλιστα οι «μπλε» έστειλαν και στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες τους οποίους αποφάσισαν να συμπεριλάβουν για τα νοκ-άουτ του Champions League, με τον Γκρέιαμ Πότερ να προχωρά σε μερικές σημαντικές αλλαγές που ελπίζει να φέρουν και την πρόκριση.

Ο Άγγλος τεχνικός συμπεριέλαβε τους Μικάιλο Μούντρικ, Έντσο Φερνάντες και Ζοάο Φέλιξ που αποκτήθηκαν όλοι τον Ιανουάριο, όμως επειδή μόνο τρεις από τις οκτώ μεταγραφές μπορούν να δηλωθούν επέλεξε να αφήσει εκτός τον Μπενουά Μπαντιασίλ.

Μάλιστα, για να μην ξεπεράσει και το όριο των 25 ποδοσφαιριστών που θα πρέπει αυστηρά να υπάρχουν στη λίστα, ο Πότερ άφησε εκτός και τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ