Νάγκελσμαν: «Νομίζω ότι ο Εμπαπέ θα αγωνιστεί εναντίον της Μπάγερν»

Νάγκελσμαν: «Νομίζω ότι ο Εμπαπέ θα αγωνιστεί εναντίον της Μπάγερν»

Την πεποίθησή του πως θα βρει αντιμέτωπο τον Κιλιάν Εμπαπέ, στα παιχνίδια της Μπάγερν Μονάχου με την Παρί Σεν Ζερμέν, εξέφρασε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δήλωσε ότι περιμένει ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, να παίξει εναντίον της ομάδας του στον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League στις 14 Φεβρουαρίου, παρόλο που έχει αποκλειστεί με τραυματισμό για τρεις εβδομάδες.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε χθες ότι ο Εμπαπέ θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες μετά από έναν τραυματισμό στον αριστερό μηρό.

«Δεν νομίζω ότι θα λείψει από τον πρώτο αγώνα με την Μπάγερν, οπότε δεν περιμένω τίποτα άλλο», είπε ο Νάγκελσμαν σε συνέντευξη Τύπου. «Δεν ξέρω τι έχει, οπότε υποθέτω ότι θα παίξει. Είναι λίγο ασαφές, στην αρχική σελίδα της Παρί Σεν Ζερμέν λέει ότι θα μείνει εκτός για έως και τρεις εβδομάδες», πρόσθεσε.

Ο Εμπαπέ είναι πρώτος σκόρερ στο Champions League με επτά γκολ και δεύτερος στη Ligue 1 με 13 σε εννέα αγώνες.

«Εάν δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός, δεν μπορώ να τον δω να χάνει το παιχνίδι», είπε ο Νάγκελσμαν. «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ήδη ότι δεν θα παίξει», συμπλήρωσε, ενώ είπε επίσης ότι το γεγονός ότι δεν κατονομάζεται κάποιος συγκεκριμένος τραυματισμός θα μπορούσε να είναι μέρος ενός σχεδίου του γαλλικού συλλόγου.

Η Μπάγερν, που είναι στην κορυφή της Bundesliga με προβάδισμα ενός βαθμούς, θα υποδεχθεί την Παρί Σεν Ζερμέν στις 8 Μαρτίου στον επαναληπτικό αγώνα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πρόκειται να παίξει πέντε αγώνες από τις 4 έως 19 Φεβρουαρίου, με τον Γάλλο διεθνή να χάνει επίσης τον αγώνα των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας με τη Μαρσέιγ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ