Αγωνία στην Παρί ενόψει Μπάγερν – Αμφίβολος ο Μέσι

Αγωνία στην Παρί ενόψει Μπάγερν – Αμφίβολος ο Μέσι

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον Κριστόφ Γκαλτιέ, καθώς μετά τον Κιλιάν Εμπαπέ και ο Λιονέλ Μέσι είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Παρί με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον Κριστόφ Γκαλτιέ ενόψει της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν Μονάχου για τη φάση των «16» του Champions League.

Εκτός από τον Κιλιάν Εμπαπέ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού το τελευταίο διάστημα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τους Βαυαρούς και η συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι κρίνεται αμφίβολη σύμφωνα με την Equipe.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ» τίτλου από τους Μπακς του Γιάννη

Ο Αργεντινός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, το οποίο αποκόμισε από την αναμέτρηση των Παριζιάνων κόντρα στη Μαρσέιγ για το Κύπελλο και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος κόντρα στη Μονακό, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα η συμμετοχή του στο ματς με την Μπάγερν δεν είναι καθόλου σίγουρη.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ