Ο Νεϊμάρ… αγνοείται: Η «ελεύθερη πτώση» του Βραζιλιάνου μετά το Μουντιάλ

Ο Νεϊμάρ… αγνοείται: Η «ελεύθερη πτώση» του Βραζιλιάνου μετά το Μουντιάλ

Εξαφανισμένος ο Νεϊμάρ μετά το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι αριθμοί που τα λένε όλα, οι τσακωμοί, αλλά και τα πάρτι που συνθέτουν το προβληματικό σκηνικό...

«Φάντασμα» στα τελευταία κρίσιμα ματς. Για την ακρίβεια, σκιά του καλού του εαυτού μετά την περιπέτεια στα γήπεδα του Κατάρ. Ο Νεϊμάρ… παραπατάει μετά την επιστροφή του από το Μουντιάλ, συμπαρασέρνοντας στον «γκρεμό» και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι απίθανες εμφανίσεις και τα «τρελά» στατιστικά των περασμένων μηνών, έχουν δώσει τη θέση τους στις χαμηλές πτήσεις των τελευταίων αγωνιστικών. Πιο τρανό παράδειγμα από την τιτανομαχία με την Μπάγερν Μονάχου δε θα μπορούσε να υπάρξει. Ο Βραζιλιάνος ήταν ωσεί παρών, με την ομάδα του Γκαλτιέ να χάνει τα αυγά και τα πασχάλια. Ο Κομάν την τιμώρησε με παραδειγματικό τρόπο και άλλος ένας πρόωρος αποκλεισμός στο Champions League βρίσκεται στο κατώφλι των Παριζιάνων.

Ασφαλώς, δεν είναι μόνο ο Νεϊμάρ το πρόβλημα της Παρί την δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν φταίει μόνο ο Βραζιλιάνος για την τρίτη συνεχόμενη ήττα των πρωτευουσιάνων (Ligue 1, Κύπελλο Γαλλίας, Champions League). Δεν θα πέσει μόνο σε αυτόν το… ανάθεμα για τη νέα αποτυχία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Παρόλα αυτά, είναι λογικό και επόμενο να βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα.

Πριν πάρει το αεροπλάνο για το Κατάρ, ο Νεϊμάρ έστηνε… πάρτι σε κάθε αγωνιστικό χώρο. Τι έλεγαν οι αριθμοί στην προ Μουντιάλ εποχή; Ο Βραζιλιάνος μετρούσε 16 γκολ και 14 ασίστ. Μετά την περιπέτεια με τη φανέλα της Σελεσάο στα γήπεδα της αραβικής χώρας, ο Νεϊμάρ έχει καταγράψει μόλις ένα τέρμα και δύο τελικές πάσες. Με λίγα λόγια, η μέρα με τη νύχτα. Και μέσα σε όλα, «κουβαλάει» και μία αποβολή στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο χαμός στα αποδυτήρια και οι σκέψεις για διαζύγιο

Η μία κάκιστη εμφάνιση διαδέχεται την άλλη για τον Νεϊμάρ, που βλέπει την άμμο στην κλεψύδρα της υπομονής να αδειάζει. Με την κριτική από τα γαλλικά Μέσα να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, ο Βραζιλιάνος άσος πρωταγωνίστησε και σε ένα περιστατικό μετά την βαριά ήττα από τη Μονακό. Ενα περιστατικό που δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν να τον στείλει εκτός Παρισιού.

Μετά και το 3-1 στο Louis II Stadium, ο Νεϊμάρ την «έπεσε» στον Λουίς Κάμπος, τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου. Η κατάσταση φαίνεται πως ξέφυγε, με τον 31χρονο άσο να δείχνει πως δεν έχει το μυαλό του στην Παρί.

Παράλληλα, στο προβληματικό… παζλ για τον Νεϊμάρ, έρχονται να προστεθούν τα πάρτι, αλλά και οι φωνές των γειτόνων! Ο Βραζιλιάνος άσος δεν σταματά να διοργανώνει μεγάλες εκδηλώσεις στην περιοχή που διαμένει, με τον δήμαρχο να του επιτίθεται μέσω της εφημερίδας «Parisien»: «Δεν είναι μόνο ότι γίνεται φασαρία. Όλη η κατάσταση είναι περισσότερο και από ενοχλητική».

Πού είναι ο Νεϊμάρ; Αναρωτιούνται άπαντες στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Βραζιλιάνος σταρ «αγνοείται» το τελευταίο διάστημα, με την αντίστροφη μέτρηση για την έξοδο από την Πόλη του Φωτός να έχει ήδη ξεκινήσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ