Εμπαπέ: «Θα πάμε στο Μόναχο για να προκριθούμε»

Εμπαπέ: «Θα πάμε στο Μόναχο για να προκριθούμε»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βγήκε μπροστά μετά την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπάγερν κι έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης για τους Παριζιάνους ενόψει της ρεβάνς.

Το γκολ του Κίνγκσλεϊ Κομάν έδωσε τη νίκη στην Μπάγερν Μονάχου στην αναμέτρηση της φάσης των «16» απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν και μαζί το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Οι Βαυαροί ήταν σαφώς ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, με τους Πσριζιάνους να καταφέρνουν να γίνουν απειλητικοί κυρίως στο τελευταίο τέταρτο, εκεί που έδειξαν κάτι από την κλάση τους και η υπόθεση πρόκριση κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει.

Διαβάστε επίσης: Ξανά νοκ άουτ ο Ρέτσος: Αυτή είναι η διάγνωσή για τον τραυματισμό του

Αυτό ήθελε να τονίσει στις δηλώσεις του και ο Κιλιάν Εμπαπέ και παράλληλα να δώσει το σύνθημα της αντεπίθεσης για τους πρωταθλητές Γαλλίας, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του θα ταξιδέψει στη Γερμανία με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση στους «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα ο Εμπαπέ ανέφερε:

«Δείξαμε στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού ότι μπορούσαμε να τους κάνουμε να νιώσουν άβολα όταν παίζουμε το επιθετικό μας ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε να τους έχουμε όλους διαθέσιμους για τη ρεβάνς. Πάμε στο Μόναχο για να νικήσουμε και να προκριθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ