Μπηχτή του Κάραγκερ στον Φαν Ντάικ:« Με όσα είδα, θα έπαιζα στη Λίβερπουλ, όπως είμαι τώρα»

Μπηχτή του Κάραγκερ στον Φαν Ντάικ:« Με όσα είδα, θα έπαιζα στη Λίβερπουλ, όπως είμαι τώρα»

Απάντησε στην δήλωση του Φαν Ντάικ ο παλαίμαχος παίκτης της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ, μετά την ήττα της Λίβερπουλ με 5-2 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Απάντηση με αποδέκτη την δήλωση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό ο Φαν Ντάικ, έδωσε ο πρώην άσος της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής, Τζέιμι Κάραγκερ λίγο μετά την ήττα των «ρεντς» με 5-2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των 16 του Champions League.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός είχε αναφέρει πως ο Κάραγκερ δεν θα έπαιζε στην σημερινή ομάδα της Λίβερπουλ, με τον Κάραγκερ να μην λησμονεί την δήλωση αυτή και να απαντάει, ως σχολιαστής του CBS πλέον με αρκετή δόση χιούμορ.

Διαβάστε επίσης: Νέο… επεισόδιο στον «πόλεμο» ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Αν ο Κολο Μουανί είχε διαιτητή τον Νορβηγό της Τούμπας…»

Συγκεκριμένα ο 45χρονος σχολίασε στο πάνελ: «Πριν από λίγους μήνες ο Φαν Ντάικ είπε πως δεν θα έπαιζα στη Λίβερπουλ, εγώ πιστεύω με όσα είδα χθες πως θα έπαιζα στη Λίβερπουλ όπως είμαι τώρα».

Εν συνεχεία, ο Κάραγκερ μιλώντας για το χθεσινό παιχνίδι σχολίασε πως μπορεί η ομάδα του Κλοπ, να έχασε από μια εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη, αλλά δεν πρέπει κανείς να ξεχνά πως λίγους μήνες νωρίτερα οι δυο τους ήταν αντιμέτωπες στον τελικό του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ