Νέο… επεισόδιο στον «πόλεμο» ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Αν ο Κολο Μουανί είχε διαιτητή τον Νορβηγό της Τούμπας…»

Νέο… επεισόδιο στον «πόλεμο» ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Αν ο Κολο Μουανί είχε διαιτητή τον Νορβηγό της Τούμπας…»

Συνεχίζεται το τρίτο ημίχρονο μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Δε λέει να κοπάσει ο θόρυβος από το ντέρμπι της Τούμπας. Ενα ντέρμπι που βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ και χαμένη την ΑΕΚ.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται στα… μαχαίρια τις τελευταίες μέρες, με το ένα διαδικτυακό σχόλιο να διαδέχεται το άλλο. Τώρα, σειρά ήταν του Τάσου Τσατάλη να πετάξει μπηχτή για το ματς της Κυριακής.

Η Ενωση έχει πολλά παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις του Εσπέν Εσκάς, καθώς θεωρεί πως δεν έδειξε δύο κόκκινες στους «ασπρόμαυρους». Στο πάτημα του Ολιβέιρα στον Αραούχο, αλλά και στο μαρκάρισμα του Ίνγκασον στον Λιβάι την ώρα που ο δεύτερος προσπαθούσε να βγει απέναντι από τον Κοτάρσκι.

Τι έκανε λοιπόν ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ; Συνέκρινε την αποβολή του Κόλο Μουανί για πάτημα στον Ανγκισά στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Νάπολι, με τη φάση των Ολιβέιρα- Αραούχο.

Ο Τάσος Τσατάλης έκανε λόγο για χειρότερο πάτημα, πετώντας το «καρφί» του για το ντέρμπι της Τούμπας: «Άτυχος ο Κολο Μουανί. Αν είχε διαιτητή τον Νορβηγό της Τούμπας, δεν θα είχε αποβληθεί και θα χε πάρει κίτρινη ο παίκτης της Νάπολι. Στο μεταξύ του Ολιβειρα στον Αραουχο ήταν τρεις φορές χειρότερο και πιο βάναυσο. Και να χεις να σου λένε οι διάφοροι μη πω, που είχε να πατήσει ο Ολιβειρα! Ο Γάλλος της Αιντραχτ που είχε να πατήσει;;;;;», ανέφερε στα social media.

Η αποβολή του Κόλο Μουανί:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ