Με Χακίμι η αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για το Μόναχο

Με Χακίμι η αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για το Μόναχο

Παρά την κατηγορία για βιασμό, ο Ασράφ Χακίμι είναι κανονικά στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για τη ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ασχράφ Χακίμι, κατηγορούμενος για βιασμό, ξεπέρασε τον τραυματισμό στο μηρό και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Κριστόφ Γκαλτιέ για τον δεύτερο αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν στο Μόναχο, στο πλαίσιο των «16» του Champions League.

Ο Μαροκινός διεθνής ακραίος αμυντικός είναι ένας από τους 22 παίκτες που θα κάνουν το ταξίδι στη Βαυαρία για την αναμέτρηση της Τετάρτης (8/3), όπως και ο Πορτογάλος μέσος Ρενάτο Σάντσες.

Διαβάστε επίσης: Ο Μίτσελ, ο Φορτούνης και το δάσος με τις εβδομήντα τελικές

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, ηττημένη στο «Παρκ ντε Πρενς» (0-1) στο πρώτο παιχνίδι, στερείται γι’ αυτή την καθοριστική συνάντηση τους Κιμπέμπε και Νεϊμάρ, αμφότεροι τραυματίες και δηλωθέντες μη διαθέσιμοι για αρκετούς μήνες. Ο Χακίμι κατηγορείται από μια 24χρονη γυναίκα ότι τη βίασε στο σπίτι του στις 25 Φεβρουαρίου, στη Μπουλόν-Μπιλανκούρτ, στα δυτικά προάστια του Παρισιού.

Κατηγορούμενος από την περασμένη Πέμπτη, ο Χακίμι τέθηκε υπό δικαστική επιτήρηση από την εισαγγελία της Ναντέρ, ενώ του απαγορεύθηκε να έρθει σε επαφή με τη νεαρή γυναίκα, ωστόσο έχει την άδεια να εγκαταλείψει το γαλλικό έδαφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ