Οσιμέν: «Τα θέλουμε όλα με τη Νάπολι»

Οσιμέν: «Τα θέλουμε όλα με τη Νάπολι»

«Πεινασμένος» για τίτλους είναι ο Βίκτορ Οσιμέν με τη Νάπολι και ονειρεύεται πρωτάθλημα και Champions League.

Η σεζόν που διανύει η Νάπολι θα μπορούσε σίγουρα να χαρακτηριστεί ως ονειρική για τους οπαδούς της. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι στην κορυφή της Serie A και στο +18 από την 2η θέση, έχοντας αγκαλιάσει πιο σφιχτά από ποτέ το scudetto.

Επιπλέον οι «παρτενοπέι» έχουν κάνει ήδη το βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League μετά τη νίκη απέναντι στην Άιντραχτ στη Γερμανία. Ένας λοιπόν από τους κυριότερους λόγους της κυριαρχίας της Νάπολι τη φετινή σεζόν, ο Βίκτορ Οσιμέν, έκανε δηλώσεις κι έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση και των δύο τίτλων.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Μπιέλ (vids)

«Η νοοτροπία μας είναι πάντα η ίδια, σε Ιταλία κι Ευρώπη: να επιβάλλουμε τους εαυτούς μας και να κερδίζουμε. Είμαστε στον Μάρτιο και υπάρχει χρόνος ακόμα. Αλλά ναι, θέλω τα πάντα, θέλουμε τα πάντα.

Πώς προέκυψε η πίστη σε αυτό το σύνολο; Πριν καν αρχίσουμε να νικάμε. Υπάρχει μια φωτογραφία που το πιστοποιεί. Ήταν καλοκαίρι και μετά από μια αρκετά σκληρή προπόνηση μίλησα στον Ανγκισά. Του είπα, ‘Φρανκ, ξέρεις ότι η ομάδα μας είναι δυνατή και μπορούμε όντως να κατακτήσουμε το Scudetto’. Έμοιαζε σκεπτικός αλλά τον έπεισα. Ο Σπαλέτι μάς πλησίασε και μου είπε: ‘Αν όλοι οι συμπαίκτες σου είναι τόσο πεπεισμένοι, όσο εσύ, τότε ναι μπορούμε να προσπαθήσουμε’. Έτσι γεννήθηκε η όμορφη ιστορία μας, φτιαγμένη από αγώνες, από προπονήσεις, από άνδρες που δεν ξοδεύουν τους εαυτούς τους. Φτιαγμένη από ηγέτες. Είμαστε όλοι λίγο ηγέτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Οσιμέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ