Νάγκελσμαν: «Η παρουσία του Εμπαπέ από την αρχή αλλάζει τα δεδομένα»

Νάγκελσμαν: «Η παρουσία του Εμπαπέ από την αρχή αλλάζει τα δεδομένα»

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στις δηλώσεις του ενόψει της ρεβάνς της Μπάγερν με την Παρί Σεν Ζερμέν, τόνισε πως σημαντικότερο ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού θα παίξει η παρουσία του Εμπαπέ από το ξεκίνημα.

O Γιούλιαν Νάγκελσμαν… προσπέρασε την απουσία του -τραυματία- Νεϊμάρ, στάθηκε όμως στην παρουσία -από την αρχή- του Κιλιάν Εμπαπέ και δήλωσε ότι ο Σαντιό Μανέ δεν θα ξεκινήσει στην αυριανή επαναληπτική αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Μόναχο, για τη φάση των «16» του Champions League.

«Η απουσία του Νεϊμάρ δεν αλλάζει πολύ τα πράγματα. Το γεγονός ότι ο Εμπάπε παίζει από την αρχή αλλάζει τα πράγματα. Έχει μοναδικά προσόντα, αλλά θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα συλλογικά και νομίζω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι», είπε ο Γερμανός προπονητής της Μπάγερν, μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε επίσης: O Ολυμπιακός μοιάζει έτοιμος να ξεριζώσει το αγκάθι…

«Έχουμε ετοιμάσει πολλά πράγματα για αύριο, πρέπει να αφήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερους χώρους και να σταματήσουμε τα περάσματα που προορίζονται για τον Μέσι. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει σαφή χαρακτηριστικά, αν κάνουμε λάθος ορισμένα πράγματα μπορούμε να εκθέσουμε τους εαυτούς μας σε κινδύνους στην αντεπίθεση», πρόσθεσε, ενώ σε ερώτηση για τον Σαντιό Μανέ τόνισε: «Ανακάμπτει, αλλά δεν νομίζω ότι αύριο θα παίξει βασικός. Ωστόσο, είμαστε στην ευχάριστη θέση βρίσκεται ξανά μαζί μας, μπορεί να είναι σημαντικός για το αποτέλεσμα, ερχόμενος από τον πάγκο.»

Την παρουσία του Κιλιάν Εμπαπέ σημείωσε και ο Τόμας Μίλερ: «Ο πιο θεαματικός είναι ο Κιλιάν», είπε ο Γερμανός διεθνής επιθετικός μέσος της Μπάγερν, όταν ρωτήθηκε για τον καλύτερο παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν. «Πιστεύω ότι είναι μια σχετικά εύκολη απόφαση. Είναι η εκρηκτικότητά του σε συνδυασμό με τις σωστές αποφάσεις στη μεγάλη περιοχή και επίσης πηγαίνει εκεί που πρέπει να πάει ένας επιθετικός», είπε ο Μίλερ. «Είναι αποτελεσματικός και όχι μόνο όμορφο να τον βλέπεις. Σε όλο τον κόσμο αρέσει να τον παρακολουθεί να παίζει, αλλά δεν θα τον παρακολουθούμε αύριο. Θα του προκαλέσουμε προβλήματα. Αν το σχέδιό μας πάει καλά, δεν θα διασκεδάσει αύριο», πρόσθεσε.

«Ο Εμπαπέ είναι ένας παίκτης που με το προφίλ του αποτελεί κίνδυνο για εμάς. Αντιπροσωπεύει τα περισσότερα γκολ για την Παρί και πρέπει να σχεδιάσουμε πώς θα τον σταματήσουμε, αλλά είναι ομαδικό άθλημα. Πρέπει επίσης να τον σταματήσουμε να παίρνει τις πάσες, να παίρνει τις θέσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ