Όλα τα φώτα σε Μαδρίτη και Νάπολη

Όλα τα φώτα σε Μαδρίτη και Νάπολη

Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι «τσεκάρουν» τα εισιτήριά τους για τη φάση των «8» του Champions League.

Ολοκληρώνεται απόψε (15/3) η φάση των «16» του Champions League με το  πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις όπου και θα κλειδώσουν οι οκτώ θέσεις για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο μεγάλο… ντέρμπι η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την τεράστια ανατροπή και το διπλό στο «Άνφιλντ» με σκορ 5-2 επί της Λίβερπουλ, υποδέχεται στις 22:00 (Cosmote Sports 2, MEGA) το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ με στόχο να εξασφαλίσει χωρίς να… ιδρώσει την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο, στον δρόμο για την κατάκτηση του 15oυ τίτλου της ιστορίας της.

Από την άλλη η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν έχει να χάσει τίποτα και θα πάει για ακόμα ένα… θαύμα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με την αποστολή της παρόλα αυτά να είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς, η Νάπολι θα υποδεχθεί την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00, Cosmote Sports 3) στη ρεβάνς του 2-0 της Γερμανίας, με τους Ναπολιτάνους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα και να θέλουν την πρόκριση για να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται, μιας και φαίνεται πως έχουν καθαρίσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία.

Οι «αετοί» με τη σειρά τους δεν θα έχουν εύκολο έργο στο παιχνίδι, όμως δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια και θα διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν απέναντι στο τρομερό σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ