Κλοπ : «Να σεβαστούμε τη Ρόμα εκτός γηπέδου»

Κλοπ : «Να σεβαστούμε τη Ρόμα εκτός γηπέδου»

Ο Γιούργκεν Κλοπ με νωπές τις μνήμες από την επίθεση στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι κάλεσε τους φιλάθλους της Λίβερπουλ να σεβαστούν την αποστολή της Ρόμα πριν από τον μεταξύ τους ημιτελικό για το Champions League (24/4, 21:45) και να μη δημιουργήσουν νέα έκτροπα.

Να δημιουργήσουν μια ακόμα καλύτερη ατμόσφαιρα κόντρα στη Ρόμα (24/4, 21:45) σε σχέση με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά μόνο εντός του Άνφιλντ, κάλεσε τους οπαδούς της Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ.

Οι οπαδοί των «κόκκινων» είχαν πετάξει αντικείμενα στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι πριν από την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, με τον Γερμανό προπονητή να κατακρίνει τα επεισόδια εκείνα και να ζητάει αυτή τη φορά να υπάρξει σεβασμός στη Ρόμα.

«Νομίζω είναι προφανές ότι εντός του γηπέδου θέλω η ατμόσφαιρα να είναι η ίδια και ακόμα καλύτερη. Έξω από αυτό, όμως, πρέπει να τους δείξουμε το σεβασμό που τους αρμόζει», είπε στην αρχική τοποθέτηση του ο Κλοπ και συμπλήρωσε:

«Παρακαλώ δείξτε στη Ρόμα το σεβασμό που της αξίζει. Είμαστε αντίπαλοι μόνο μέσα στο γήπεδο, αυτό είναι το παιχνίδι. Αυτή η υπέροχη πόλη, μπορεί να δείξει σε όλους πόσο υπέροχη είναι. Μπορούμε να δείξουμε πόσο εξαιρετικοί είναι οι άνθρωποι του Λίβερπουλ, η ίδια η πόλη και το πνεύμα της ομάδας 20 λεπτά πριν από το παιχνίδι, και μετά το μαθαίνει όλος ο κόσμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ