Μανωλάς: «Θα είναι δύσκολο, αλλά όταν πιστεύεις τίποτα δεν είναι απίθανο» (vid)

Μανωλάς: «Θα είναι δύσκολο, αλλά όταν πιστεύεις τίποτα δεν είναι απίθανο» (vid)

Ο διεθνής μπακ της Ρόμα μίλησε για το γκολ που πέτυχε στον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα, αλλά και για τις μεγάλες μάχες που ακολουθούν με τη Λίβερπουλ.

Η Ρόμα έκανε τη μεγάλη έκπληξη στα προημιτελικά του Champions League, καθώς κατάφερε να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα, παρότι στο πρώτο παιχνίδι είχε ηττηθεί με 3-1. Ενας από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης ανατροπής ήταν και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος πέτυχε το τρίτο γκολ στο 3-0 του Ολίμπικο και έστειλε τη Ρόμα στα ημιτελικά.

Εκεί οι Ρωμαίοι θα αντιμετωπίσουν τη Λίβερπουλ, με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να είναι προγραμματισμένο για απόψε. Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για την αναμέτρηση στο Ανφιλντ, τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «τίποτα δεν είναι απίθανο όταν πιστεύεις».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις μάχες με τη Λίβερπουλ: «Η Λίβερπουλ είναι σπουδαία ομάδα. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και διαθέτει γρήγορους παίκτες που παλεύουν ως το τελευταίο λεπτό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά το ίδιο ήταν και με την Μπαρτσελόνα. Τίποτα δεν είναι απίθανο όταν πιστεύεις».

Για το γκολ που πέτυχε στον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα: «Η χαρά για το γκολ ήταν πολύ μεγάλη, αλλά το πιο σημαντικό παραμένει η πρόκριση στα ημιτελικά. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο, ο κόσμος μάς έδωσε θάρρος και όταν αυτό συμβαίνει όλα γίνονται πιο εύκολα. Ελπίζω να παραμείνουν δίπλα μας. Αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν είναι η αγάπη για την ομάδα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Έχουν φοβερό πάθος και χαίρομαι που είμαι εδώ και συνεχίζω να δίνω ό,τι μπορώ»

Για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος πραγματοποιεί φανταστική σεζόν: «Είναι πολύ καλός παίκτης και φίλος μου. Επικοινωνούμε τηλεφωνικά και τον συγχαίρω για όσα έχει κάνει φέτος, αλλά οι συμπαίκτες μου κι εγώ θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να σταματήσουμε αυτόν και τους υπόλοιπους αντιπάλους μας. Δεν παίζεις κάθε μέρα ημιτελικό Champions League και θέλουμε να δώσουμε ό,τι έχουμε».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ