Λίβερπουλ : Κορυφαίος «σερβιτόρος» στο Champions League o Μίλνερ

Λίβερπουλ : Κορυφαίος «σερβιτόρος» στο Champions League o Μίλνερ

Τη μία ασίστ μετά την άλλη βγάζει στους συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ ο Τζέιμς Μίλνερ, φτάνοντας τις οκτώ που αποτελούν κορυφαία επίδοση στο Champions League.

Ούτε μία, ούτε δύο. Αλλά οκτώ ασίστ μετράει προς το παρόν στο Champions League της φετινής περιόδου ο Τζέιμς Μίλνερ, κάτι που έχει κάνει μόλις ένας παίκτης πριν τον Άγγλο χαφ. Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα την σεζόν 2016-2017.

Ο Βρετανός μέσος στο εντός έδρας ματς της Λίβερπουλ απέναντι στη Ρόμα για τα ημιτελικά των «αστεριών» δεν σημείωσε κάποιο από τα πέντε γκολ των Reds, αλλά με το ασταμάτητο τρέξιμό του, κατάφερε να δώσει την ασίστ στο τελευταίο τέρμα της ομάδας του στο 68′ με τον Φιρμίνο να κάνει το 5-0.

Πλέον ο Μίλνερ χρειάζεται μόλις μία τελική πάσα, προκειμένου να ξεπεράσει και τον Βραζιλιάνο επιθετικό και να μείνει μόνος πρώτος στη λίστα με τις περισσότερες ασίστ, αφήνοντας πίσω του παίκτες όπως ο Τσάβι, ο Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Οζίλ και Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Ωστόσο, στόχος του πρώην χαφ της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών της Λίβερπουλ είναι να μη χάσουν στην Ιταλία με περισσότερα από τρία γκολ διαφορά, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στον μεγάλο τελικό του Champions League μετά από έντεκα χρόνια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ