Μπενφίκα – Ίντερ 0-2: «Λύγισε» τον Βλαχοδήμο και… βλέπει ημιτελικά

Μπενφίκα – Ίντερ 0-2: «Λύγισε» τον Βλαχοδήμο και… βλέπει ημιτελικά

Χάρη σε μία κεφαλιά του Μπαρέλα κι ένα πέναλτι του Λουκάκου η Ίντερ νίκησε με 2-0 την Μπενφίκα στη Λισαβόνα και είναι με το... 1,5 πόδι στα ημιτελικά του Champions League. Σπουδαίες επεμβάσεις από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στο δεύτερο ημίχρονο.

Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ έφυγε από τη Λισαβόνα με σπουδαία νίκη 2-0 επί της Μπενφίκα για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Champions League. Κορυφαίος για τους «Αετούς» ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που με σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα στο 51′. Ο Μπαστόνι έκανε σέντρα από τα αριστερά και με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Μπαρέλα έκανε το 0-1. Στο 56′ η Μπενφίκα έχασε τεράστια τριπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει ενώ στο 66′ ο Βλαχοδήμος νίκησε από κοντά τον Μιχιταριάν όπως έκανε λίγο αργότερα και σε κεφαλιά του Ντάμφρις.

Στο 82′ ο Όλιβερ με τη βοήθεια του VAR έδωσε πέναλτι για χέρι του Ζοάο Μάριο και ο Λουκάκου το μετέτρεψε σε γκολ για το 0-2. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Ράμος έχασε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει το σκορ, με την Ίντερ να παίρνει τελικά τη μεγάλη νίκη που την φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά.

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αντόνιο Σίλβα, Ζιλμπέρτο, Γριμάλδο, Μοράτο, Φλορεντίνο(64’ Νέρες), Τσικίνιο, Ζοάο Μάριο, Άουρσνες, Ράφα Σίλβα, Γκονσάλο Ράμος.

Ίντερ: Ονάνα, Ατσέρμπι, Μπαστόνι(90+1’ Ντε Φράι), Ντιμάρκο(63’ Γκόσενς), Ντάμφρις(87’ Ντ’Αμπρόζιο, Νταρμιάν, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Μιχιταριάν, Τζέκο(63’ Λουκάκου), Λαουτάρο Μαρτίνες(63’ Κορέα)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ