Ζιρού: «Κόντρα στη Νάπολι έπαιξα με το ένα πόδι» (pic)

Ζιρού: «Κόντρα στη Νάπολι έπαιξα με το ένα πόδι» (pic)

Ο Γάλλος στράικερ των «ροσονέρι» δήλωσε πως κόντρα στη Νάπολι στην ουσία αγωνιζόταν με το... ένα πόδι.

Η Μίλαν πήρε μία σπουδαία πρόκριση επί της Νάπολι για τα προημιτελικά του Champions League με τον Ολίβιε Ζιρού να βάζει ένα καθοριστικό τέρμα για τους «ροσονέρι» που βοήθησε τα μέγιστα στην πρόκρισή τους στους «4» της διοργάνωσης. Ο Γάλλος στράικερ λίγες μέρες νωρίτερα ανταμείφθηκε από τη διοίκηση των Μιλανέζων με ανανέωση συμβολαίου για έναν ακόμα χρόνο (μέχρι το καλοκαίρι του 2024).

Διαβάστε επίσης: Σοκ για τη Σαλόν: Ο αρχηγός της, Μίκαελ Ζελαμπάλ υπέστη εγκεφαλικό εν ώρα προπόνησης (pic)

Ο Ζιρού πάντως αν και χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μίλαν, προχώρησε και σε μια… σοκαριστική δήλωση για την αναμέτρηση κόντρα στους «παρτενοπέι». Είπε συγκεκριμένα πως λόγω τραυματισμού στο ματς των προημιτελικών του Champions League έπαιζε με… ένα πόδι.

Με τη Νάπολι έπαιξα με το ένα πόδι, είχα πρόβλημα στον τένοντα. Όπως όλη η ομάδα έτσι και εγώ θυσίασα τον εαυτό μου. Αυτή η ομάδα έχει μια αίσθηση συλλογικότητας. Με αυτό το πνεύμα, μπορούμε να ονειρευόμαστε τα πάντα», δήλωσε ο Γάλλος σέντερ φορ με τη Μίλαν μετά από 16 ολόκληρα χρόνια να είναι ξανά στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τον ίδιο να βλέπει την προσπάθειά του να ανταμείβεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ