Στα ραντάρ της Μίλαν ο Κωνσταντέλιας που θυμίζει… Ζοάο Φέλιξ

Στα ραντάρ της Μίλαν ο Κωνσταντέλιας που θυμίζει… Ζοάο Φέλιξ

Οι Ιταλοί συνδέουν τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ με τη Μίλαν παραλληλίζοντάς τον μάλιστα με τον άσο της Τσέλσι, Ζοάο Φέλιξ.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας διανύει μια εξαιρετική σεζόν φέτος με τον ΠΑΟΚ. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός που ξεπήδησε από τις ακαδημίες του «δικέφαλου του Βορρά» τα πηγαίνει εξαιρετικά με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού την τρέχουσα περίοδο μετράει 30 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις καθώς και 3 τέρματα και 6 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Σεβίλλη – Europa League: Η συνήθεια που έγινε λατρεία (pic,vids)

Μάλιστα ο νεαρός άσος ήδη έχει μπει στα ραντάρ μεγάλων ομάδων του εξωτερικού, με τα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης να τον παραλληλίζουν με τον… Ζοάο Φέλιξ. Τον Πορτογάλο άσο που τη φετινή σεζόν αγωνίζεται ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Τσέλσι.

Συγκεκριμένα σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «tuttomercatoweb.com» αναφέρει πως η Μίλαν του Στέφανο Πιόλι έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Κωνσταντέλια, τονίζοντας και τις αρετές του, που είναι η ταχύτητα και η ντρίμπλα.

«Στην τροχιά του ιταλικού μεταγραφικού παζαριού έχει μπει τις τελευταίες μέρες το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια, του Έλληνα μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει συνδεθεί με τη Μίλαν.

Ένα από τα πιο λαμπρά ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όσοι τον γνωρίζουν καλά λένε για έναν πλέι μέικερ/εξτρέμ που θυμίζει τον Ζοάο Φέλιξ στις κινήσεις του και που τα δυνατά του σημεία είναι η μεγάλη ταχύτητα και η ντρίπλα!», αναφέρουν οι Ιταλοί, με τους «ροσονέρι» να καλοκοιτάζουν την περίπτωση του και στο βάθος κι άλλοι σύλλογοι τόσο από την Ιταλία αλλά και από αλλού, να τον έχουν στα ραντάρ τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ