Ρούνεϊ: «Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα νικήσει απλά τη Ρεάλ, θα τη… διαλύσει – Άλλο επίπεδο»

Ρούνεϊ: «Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα νικήσει απλά τη Ρεάλ, θα τη… διαλύσει – Άλλο επίπεδο»

Σίγουρος ο Γουέιν Ρούνεϊ ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα κάνει περίπατο αυτή τη φορά κόντρα στη Ρεάλ.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον σπουδαίο πρώτο ημιτελικό Champions League της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει και ο Γουέιν Ρούνεϊ εξέφρασε την άποψή του για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Παρότι ως ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ είχε μεγάλη αντιπαλότητα με τους συμπολίτες της άλλης πλευράς της πόλης, ο παλαίμαχος άσος… έσταξε μέλι για τη Σίτι τονίζοντας πως θα διαλύσει τη Ρεάλ καθώς είναι άλλο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Έχουν χάσει το… χρώμα τους τα καλόπαιδά της ΕΠΟ: Γιατί τώρα παρακαλούν για «κεκλεισμένων των θυρών» τελικό στην Κύπρο

«Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα νικήσει απλά τη Ρεάλ στον ημιτελικό, θα τη… διαλύσει. Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος. Δεν υπάρχει κάποια ομάδα καλύτερη στο να διαψεύδει όσους δεν την πιστεύουν από τη Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι, ειδικά στο Champions League. Απλά πιστεύω πως η Σίτι είναι υπερβολικά καλή, σε ένα άλλο επίπεδο.

Από την αρχή της σεζόν, πίστευα πως αυτή τη φορά ο Γκουαρντιόλα θα τα καταφέρει στην Ευρώπη με τη Σίτι και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα η ομάδα έχει ενισχύσει την πίστη μου. Πέρυσι, η Ρεάλ πήρε την πρόκριση αλλά φέτος οι δυναμικές είναι διαφορετικές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ