Έχουν χάσει το… χρώμα τους τα καλόπαιδά της ΕΠΟ: Γιατί τώρα παρακαλούν για «κεκλεισμένων των θυρών» τελικό στην Κύπρο

Έχουν χάσει το… χρώμα τους τα καλόπαιδά της ΕΠΟ: Γιατί τώρα παρακαλούν για «κεκλεισμένων των θυρών» τελικό στην Κύπρο

Δεν έκανε τυχαία στροφή 180 μοιρών η ΕΠΟ για τον τελικό.

Και εκεί που είχαμε μείνει στο επεισόδιο «Τελικός κυπέλλου στο Αγρίνιο»; Να σου η ΕΠΟ με στροφή 180ο και νέες συνομιλίες, λέει, με την Κύπρο προκειμένου να φιλοξενηθεί –τελικά- εκεί η… γιορτή του ποδοσφαίρου (μας).

Αυτή τη φορά μάλιστα η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όχι μόνο δεν προβάλει κάποιο αίτημα αλλά έχει αρχίσει τα παρακάλια: Εξ ου και η λεπτομέρεια πως προσπαθεί να πείσει τους Κύπριους για μια παρτίδα «κεκλεισμένων των θυρών».

Διαβάστε επίσης: Μαντί Καμαρά – Η εξέλιξη που αλλάζει το μέλλον του στη Ρώμη και ο Ολυμπιακός

Ναι, δεν διεκδικούν ένα παιχνίδι με «κοινό». Προσεύχονται απλά την διεξαγωγή του πια.

Τόσο απελπισμένος ο Τάκης Μπαλτάκος και τα… παρατράγουδα που παριστάνουν την Εκτελεστική Επιτροπή; Ναι, τόσο και άλλο τόσο. Μην πάει το μυαλό σας όμως σε «ευθιξία» ή άλλες άγνωστες λέξεις. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου που έχουν κάνει μια διοργάνωση ιστορική περιφερόμενο θίασο, ούτε φυσικά για το ρεζιλίκι.

Για τη θεσούλα τους φοβούνται, όχι γιατί έχουν γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο στην ιστορία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Αν ο τελικός δεν γίνει σύμφωνα με την προκήρυξη της διοργάνωσης, και προσφύγει κάποιος στο Διαιτητικό Δικαστήριο τότε όλα αυτά τα… παλικάρια πάνε από εκεί που ήρθαν.

Έκπτωση των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής προβλέπει το καταστατικό της ΕΠΟ σε περίπτωση που η επιλογή του γηπέδου του τελικού παρεκκλίνει όσων προβλέπονται στην προκήρυξη, ήτοι, εν προκειμένω, βάσει των φιναλίστ, δεν διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ή σε γήπεδο της αλλοδαπής.

Αν δηλαδή ο τελικός γίνει στο Αγρίνιο, στη Λάρισα, τη Λαμία κλπ. Εκείνοι την έφτιαξαν την προκήρυξη. Εκείνοι έβαλαν την προϋπόθεση Πανθεσσαλικό ή εξωτερικό. Άρα πλέον… καλά ξεμπερδέματα.

Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή η συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ με θέμα την έγκριση της εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο Αγρίνιο, διεκόπη, έπειτα από την επιστολή που απέστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Διαφωνώ πλήρως με την εισήγηση της επιτροπής διοργανώσεων η οποία είναι εκτός προκήρυξης Κυπέλλου και επιφυλάσσομαι για κάθε περαιτέρω αντίδραση» προειδοποίησε ο πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ. «Έχετε διασύρει το θεσμό του Κυπέλλου και το ποδόσφαιρο συνολικά, έχετε βυθίσει στην ανυποληψία και το ποδόσφαιρο και την Ομοσπονδία και καθημερινά προσθέτετε και κάτι νέο στην αλυσίδα του εξευτελισμού του ποδοσφαίρου. Θα έπρεπε να ντρέπεστε» συμπλήρωσε.

Καταλαβαίνει λοιπόν ο καθένας γιατί ξαφνικά η ΕΠΟ θυμήθηκε την Κύπρο. Και γιατί η αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής… απειλεί να γίνει με τη σειρά της κομμάτι της ιστορίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ