Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης πράξη δεύτερη!

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης πράξη δεύτερη!

Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρώνται σήμερα στο «Έτιχαντ» στα ημιτελικά του Champions League στη ρεβάνς του 1-1 της Μαδρίτης σε μία μάχη που όλα... παίζονται.

Μια τιτανομαχία περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα του Champions League αφού δυο υπερδυνάμεις αυτή τη στιγμή του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου, θα συγκρουστούν για μια θέση στον… ήλιο. Ο λόγος φυσικά για την Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά στον ημιτελικό του Champions League με το πρώτο ματς στο «Μπερναμπέου» να έχει λήξει στο 1-1.

Διαβάστε επίσης: Κανάαν: «Στον Ολυμπιακό ήρθα για να κατακτήσω τη Euroleague»

Εκείνο το βράδυ στη Μαδρίτη η βασίλισσα είχε ανοίξει το σκορ με τέρμα του Βινίσιους στο 36ο λεπτό με τον Ντε Μπρόιν να σκοράρει για το τελικό 1-1.

Ένα αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς στη σημερινή ρεβάνς στις 22:00 το βράδυ στο Μάντσεστερ με τους «πολίτες» λόγω έδρας και φόρμας να έχουν ένα ισχνό προβάδισμα πρόκρισης ωστόσο δεν πρέπει να υποτιμούμε τους Μαδριλένους.

«Οι παίκτες θα πρέπει να… διαβάσουν καλά το ματς και να ξέρουν πως θα χρειαστεί να υποφέρουν. Θα πρέπει επίσης να είναι έτοιμοι να… δαγκώσουν όταν δουν τον αντίπαλο σε δύσκολη θέση. Ο Γκουαρδιόλα λέει πως δεν ξέρει το μυστικό μας;, Δεν είναι εύκολο να το εξηγήσεις. Για την Ρεάλ το Champions League είναι ιστορικό εξαιτίας της… Ιστορίας της. Από τα πρώτα 5 τρόπαια, μέχρι σήμερα. Είναι ένας σύλλογος ικανός να κρατήσει ζωντανή την Ιστορία. Δεν ξεχνούμε την Ιστορία μας», δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι για την αναμέτρηση, ενώ για την αντιμετώπιση του Χάαλαντ είπε: «Δεν σκεφτόμαστε μόνο τον Χάλαντ, υπάρχει επίσης ο Ντε Μπρόινε, ο Γκιντογκάν, ο Μαχρέζ. Το σίγουρο είναι πως αν βάλουν γκολ, καλύτερα να το κάνουν από νωρίς. Έτσι θα έχουμε περισσότερο χρόνο να αντιδράσουμε. Ξέρουμε πως είναι πιθανό η Σίτι να σκοράρει στα πρώτα λεπτά. Όλοι ξέρουμε τι συνέβη πέρυσι. Το σίγουρο είναι πως θα δούμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι…», δήλωσε ο τεχνικός των «μερένχες» Κάρλο Αντσελότι μεταξύ άλλων.

Από τη μεριά του ο Πεπ Γκουαρντιόλα είπε: Οφείλουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Σεβόμαστε πολύ τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι μια πρόκληση και θα πάμε έξω να τα δώσουμε όλα. Κανείς δεν μας έχει εγγυηθεί ότι θα είμαστε εδώ, οπότε αφού φτάσαμε πάμε να παίξουμε. Και να είμαστε μαζί στις δύσκολες στιγμές, γιατί θα υποφέρουμε. Ξέρω ότι οι οπαδοί θα είναι μαζί μας, στις δύσκολες στιγμές θα είναι μαζί μας», ενώ σημείωσε πως ο Ντε Μπρόιν είναι 100% έτοιμος για τη σπουδαία αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως όποιος εκ των δυο περάσει στην επόμενη φάση θα παίξει με την Ίντερ στο μεγάλο τελικό. Οι «νερατζούρι» στον άλλο ημιτελικό με συνολικό σκορ 3-0 πέρασαν το εμπόδιο της Μίλαν και θα περιμένουν σήμερα το αποτέλεσμα του αγώνα της Σίτι με τη Ρεάλ για να μάθουν αντίπαλο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ