Αντσελότι: «Κάναμε μια σπουδαία σεζόν στο φετινό Champions League»

Αντσελότι: «Κάναμε μια σπουδαία σεζόν στο φετινό Champions League»

Ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη βαριά ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 4-ο και έμεινε εκτός του τελικού του Champions League, με τον Κάρλο Αντσελότι να στέκεται στις δηλώσεις του στην πορεία των Μαδριλένων.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η «βασίλισσα» αντιμετώπισε μια πολύ δυνατή ομάδα, πως έκανε μια σπουδαία πορεία, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Οι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι:

Για το ματς: «Δεν υπήρξε κάποιο βραχυκύκλωμα. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα και δεν καταφέραμε να επανέλθουμε στον αγώνα. Δεν υπάρχει κάποια ψυχολογική πτώση των ποδοσφαιριστών.

Μερικές φορές συμβαίνει να πέσεις στα ημιτελικά. Δεν είναι κάτι καινούργιο στο άθλημα, δεν είναι κάτι δραματικό. Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα. Όχι μόνο εκτός αθλητισμού, αλλά και στο ποδόσφαιρο, μπορεί να συμβεί και να ηττηθείς. Όμως κάναμε μια σπουδαία σεζόν στο φετινό Champions League».

Για το μέλλον του: «Συναντήθηκα με τον Πέρεθ, αλλά δεν μπορώ να σας πω τι μου είπε. Μίλησε με την ομάδα. Το μέλλον είναι ξεκάθαρο, αυτή η ήττα θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι την επόμενη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ