Κλοπ: «Ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Πόσο έληξε, 7-6;»

Κλοπ: «Ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Πόσο έληξε, 7-6;»

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μετά την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Champions League χαρακτήρισε «τρελό» το ματς, μίλησε για... τύχη, ενώ σχολίασε και τους πέντε χαμένους του τελικούς

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Ρόμα, χαρακτήρισε τρελό το παιχνίδι, παραδέχτηκε ότι οι Reds είχαν την τύχη με το μέρος τους και σχολίασε την «κατάρα» που έχει στους τελικούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός μετά την πρόκριση στον τελικό του Champions League:

«Αξίζαμε 100% την πρόκριση στον τελικό. Ήμασταν τυχεροί σήμερα και το ξέρουμε. Όπως ήταν και η Ρεάλ χθες. Δεν γίνεται χωρίς τύχη. Η Ρόμα είναι δυνατή ομάδα, αρχίσαμε όπως θέλαμε, αλλά δεν κάναμε ό,τι έπρεπε στις αντεπιθέσεις και δεν εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που μας έδωσαν. Ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Πόσο έληξε, 7-6;».

Όσον αφορά τις πέντε ήττες που έχει σε τελικούς: «Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα στον τελικό με τη Ρεάλ για να έχουμε τύχη. Το καλό για μας είναι πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Ξέρω πως όλοι θα μου θυμίζουν από εδώ και πέρα ότι έχω σερί χαμένους τελικούς, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσω να κερδίζω και σε τελικούς».

Αρχής γενομένης από το 2012-2013 και τον τελικό του Champions League, Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου 1-2, ο Γερμανός προπονητής έχει χάσει κάθε τελικό που έδωσε το παρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ