Λίβερπουλ : Η απίστευτη ενδεκάδα της την τελευταία φορά που έπαιξε με τη Ρεάλ

Λίβερπουλ : Η απίστευτη ενδεκάδα της την τελευταία φορά που έπαιξε με τη Ρεάλ

Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε τη Ρεάλ Μαδρίτης για τελευταία φορά πριν από τέσσερα χρόνια και η τότε ενδεκάδα της δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι δεν θα έφτανε ούτε μέχρι τους ομίλους του Champions League φέτος!

Η Λίβερπουλ πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πως ήταν, όμως, η ενδεκάδα της την τελευταία φορά που βρήκε απέναντι της την «βασίλισσα».

Πάμε πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στις 4 Νοεμβρίου του 2014, όταν οι «κόκκινοι» επισκέφθηκαν το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με προπονητή τον Μπρένταν Ρότζερς.

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε με το τιμητικό 1-0, ενώ εκείνη τη σεζόν αποκλείστηκε από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από τη Βασιλεία.

Η ενδεκάδα των «κόκκινων» μαρτυρά, το πόσο πολύ άλλαξε την Λίβερπουλ αγωνιστικά ο Γιούργκεν Κλοπ. Κάτω από τα δοκάρια βρισκόταν ο Σιμόν Μινιολέ, ενώ στην αμυντική τετράδα ήταν οι Χαβιέ Μανκίγιο, Κόλο Τουρέ, Μάρτιν Σκρτελ και Αλμπέρτο Μορένο.

Στα βρίσκονται οι Λούκας Λέιβα, Εμρέ Τσαν, Άνταμ Λαλάνα και Τζο Άλεν, ενώ στην επίθεση υπήρχε το δίδυμο «φωτιά» (τρόπος του λέγειν) με Λάζαρ Μάρκοβιτς και Φάμπιο Μπορίνι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ