Μανέ : «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

Μανέ : «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

Ο Σαντιό Μανέ τόνισε πως όλοι στη Λίβερπουλ πιστεύουν στην κατάκτηση του Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Σαντιό Μανέ επέμεινε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ πιστεύουν ότι μπορούν να βγουν νικητές από τη μάχη στο Κίεβο και να κατακτήσουν το Champions League..

Η αγγλική ομάδα μετά τη νίκη επί της Ρόμα στους ημιτελικούς πήρε το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό στις 26 Μαΐου και τόνισε πως στη Λίβερπουλ όλοι πιστεύουν στους εαυτούς τους.

«Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τη Ρεάλ, αφού είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, αλλά και εμείς είμαστε η Λίβερπουλ. Μπορούμε να επιβληθούμε σε κάθε αντίπαλο, επειδή είμαστε δυνατοί. Πιστεύουμε λοιπόν ότι μπορούμε να πάμε στον τελικό και να νικήσουμε», τόνισε ο Μανέ.

«Θα παλέψουμε για τους οπαδούς, για τον σύλλογο και θα παίξουμε χωρίς φόβο για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Έχουμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε, ξέρουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε γκολ και έχουμε αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε τίποτα», πρόσθεσε ο Σενεγαλέζος επιθετικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ