Ντε Μπρόινε: «Όσο πιο χαλαροί θα είμαστε, τόσο πιο πολλές πιθανότητες θα έχουμε να κατακτήσουμε το Champions League»

Ντε Μπρόινε: «Όσο πιο χαλαροί θα είμαστε, τόσο πιο πολλές πιθανότητες θα έχουμε να κατακτήσουμε το Champions League»

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ξεκαθάρισε πως όσο πιο χαλαροί είναι αυτός και οι συμπαίκτες του τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουν να κατακτήσουν το τρόπαιο του Champions League, κόντρα στην Ίντερ.

Ένα 24ωρο μας χωρίζει από την μεγάλη «μάχη» ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ με φόντο το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά (αυτό του Champions League).

Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον μεγάλο τελικό της Κωσταντινούπολης, με τον άσο των «πολιτών», Κέβιν Ντε Μπρόινε να παραχωρεί συνέντευξη στην «Repubblica» και να ξεκαθαρίζει πως το κλειδί για να έρθει η επιτυχία είναι να μην υπάρχει άγχος στους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Διαβάστε επίσης: Η Όλγα Φουντέα με λευκό βρεγμένο φόρεμα χωρίς εσώρουχα… στάζει στον τοίχο και γυρνάει πρόσωπο (pics)

«Ίσως κάποια φορά να μην είμαστε λαμπεροί ή να παίξει καλύτερα ο αντίπαλος, όπως συνέβη στο παρελθόν. Συμβαίνει και θα πρέπει να το αποδεχόμαστε.

Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το κλειδί: όσο πιο χαλαροί φτάσουμε σε αυτόν τον τελικό κόντρα στην Ίντερ, τόσο πιο πολλές πιθανότητες θα έχουμε να κατακτήσυμε το Champions League», τόνισε στην ιταλική εφημερίδα ο Βέλγος διεθνής μέσος, και πρόσθεσε:

«Εάν δεν είσαι μεγάλη ομάδα δεν μπορείς να φτάσεις στον τελικό και η Ίντερ έχει κερδίσει φέτος πάρα πολλά στην Ιταλία. Έχει τα πλάνα της, το στιλ της, τους ξέρουμε.

Εμείς έχουμε τα δικά μας όπλα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ παραπάνω από εκείνους. Ουδείς στην Σίτι σκέφτεται πως θα είναι ένα εύκολο ματς,. Έχουμε 50% πιθανότητες για να πάρουμε το τρόπαιο».

Όσο για την άτυπη κόντρα που θα έχει με τον συμπατριώτη του, συμπαίκτη του στην εθνική Βελγίου και καλό του φίλο, Ρομέλου Λουκάκου, ο «Mr Assist» της Μάντσεστερ Σίτι (28 τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις) είπε:

«Έχω να τον ακούσω από το τελευταίο ματς που δώσαμε μαζί με το Βέλγιο (σ.σ. στις 28 Μαρτίου απέναντι στην Γερμανία). Είχαμε και οι δύο πολλές υποχρεώσεις.

Ο Ρομέλου είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου στο χώρο του ποδοσφαίρου, γνωριζόμαστε από τότε που ήμουν 13 ετών αλλα θα τα ξαναπούμε μετά τον τελικό…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ