Γκουαρντιόλα: «Δεν αποδοκιμάζουμε άλλο»

Γκουαρντιόλα: «Δεν αποδοκιμάζουμε άλλο»

Ο Ισπανος τεχνικός ζήτησε από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό να μην αποδοκιμάσουν τον ύμνο του Champions League.

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι συνηθίζουν να αποδκομάζουν τον ύμνο του Champions League πριν από κάθε ματς των «πολιτών» και ο Πεπ Γκουαρντιόλα τους προέτρεψε να μην το κάνουν και σήμερα…

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Στόχος οι δύο μεταγραφές μέχρι την προετοιμασία

Οι «πολίτες» έχουν στις 22:00 το βράδυ μία μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσουν το Champions League στην Πόλη αφού κοντράρονται με την Ίντερ που είναι το αουτσάιντερ. Ο Ισπανός τεχνικός λοιπόν κάλεσε τους φίλους των «πολιτών» να είναι χαρούμενοι, να γιορτάζουν που η ομάδα είναι εκεί που είναι και να μην αποδοκιμάζουν.

«Είναι μια μέρα για να γιορτάσουμε. Οι οπαδοί της Ίντερ, οι οπαδοί της Σίτι, μια μέρα για να είμαστε χαρούμενοι. Γιορτάστε που είστε εδώ. Είναι μια απίστευτη διοργάνωση που διοργανώνει η UEFA και υποστηρίζουμε άνευ όρων αυτό που κάνουν.

Αυτό που ζούμε είναι ένα όνειρο. Αυτό που συνέβη στο παρελθόν ανήκει στο παρελθόν.

Δεν πρόκειται να αποδοκιμάσουμε άλλο. Υποστηρίξτε λοιπόν την ομάδα, υποστηρίξτε το παιχνίδι και προσπαθήστε να διασκεδάσετε», τόνισε ο Γκουαντιόλα που θέλει αυτό το τρόπαιο με τους «πολίτες» όσο τίποτα άλλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ