Αίσιο τέλος για τον πατέρα του Μαρέσκα, βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη

Αίσιο τέλος για τον πατέρα του Μαρέσκα, βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη

Η αγωνία του Έντσο Μαρέσκα έλαβε τέλος, μιας και ο μέχρι πρότινος αγνοούμενος πατέρας του, στην Κωνσταντινούπολη, φαίνεται πως εντοπίστηκε.

Ο πατέρας, του βοηθού του Πεπ Γκουαρντιόλα, Έντσο Μαρέσκα, αγνοείτο από χθες στην Κωνσταντινούπολη, εκεί οπού είχε βρεθεί προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της «Gazzetta dello sport», ο πατέρας του πρώην μέσου του Ολυμπιακού εντοπίστηκε από τις τουρκικές αρχές και είναι καλά στην υγεία του.

Διαβάστε επίσης: Οι επαφές της διοίκησης του Ολυμπιακού στον τελικό του Champions League – Τελειώνει το θέμα του προπονητή

Ο Μαρέσκα ον αναζητούσε από χθες, όμως δεν είχε καταφέρει να τον συναντήσει ξανά, μετά από μία συνομιλία τους μέσα στο στάδιο «Ατατούρκ».

Αυτό που ανησυχούσε τον πρώην Ιταλό μέσο, που παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της Σέλτικ, είναι πως ο πατέρας του δεν είχε κατορθώσει να επικοινωνήσει μαζί του για να δώσει κάποια σημάδια ζωής.

Το ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρει: «Ο πατέρας του Έντσο βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του. Στο τέλος μένει μόνο ο φόβος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ