Οι επαφές της διοίκησης του Ολυμπιακού στον τελικό του Champions League – Τελειώνει το θέμα του προπονητή

Οι επαφές της διοίκησης του Ολυμπιακού στον τελικό του Champions League – Τελειώνει το θέμα του προπονητή

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Γιάννης Βρέντζος βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη για τον τελικό και έγινε κουβέντα για τον νέο προπονητή που κλείνει άμεσα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το «σαφάρι» για τον κατάλληλο προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο τη νέα σεζόν, με τον Αντόνιο Κορδόν να έχει αναλάβει να «τρέξει» την υπόθεση μαζί με τη διοίκηση των ερυθρόλευκων.

Το θέμα του νέου τεχνικού αναμένεται να κλείσει άμεσα, ίσως και μέσα στα προσεχή 24ωρα, με τους Πειραιώτες να έχουν δουλέψει αρκετές περιπτώσεις και τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή να έχει δημιουργήσει μια λίστα σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, είναι πως στον τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ, που έγινε στην Πόλη και οι «πολίτες» κατέκτησαν την κούπα, βρέθηκαν ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και οι Κριστιάν Καρεμπέ και Γιάννης Βρέντζος, όπου και έγινε κουβέντα για τον νέο προπονητή της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης των ερυθρόλευκων και οι άνθρωποι της ομάδας είχαν διάφορες επαφές, που μπορεί να μην αφορούσαν μόνο το θέμα του προπονητή, αλλά και για πιθανούς υποψήφιους στόχους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι την εβδομάδα που έρχεται ο Ολυμπιακός θα τελειώσει το θέμα του νέου τεχνικού, που είναι σε καλό δρόμο. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αρκετά, με τον Κορδόν να έχει πολλές περιπτώσεις από την Ισπανία και τα ρεπορτάζ στην Ιβηρική να αναφέρονται συνέχεια στο θέμα του επόμενου προπονητή στο λιμάνι.

Οι περιπτώσεις που έχουν γραφτεί από τους Ισπανούς είναι αυτά των Μπορδαλάς, Ζόρντι Κρόιφ, Καγιέχα, Ιραόλα, Μαρθελίνο, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, με την κάθε περίπτωση να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και κυρίως διαφορετική προσέγγιση από τα ΜΜΕ στην Ισπανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ