Βρήκαν τον τρόπο για δωρεάν διαμονή στο Κίεβο οι οπαδοί της Λίβερπουλ!

Βρήκαν τον τρόπο για δωρεάν διαμονή στο Κίεβο οι οπαδοί της Λίβερπουλ!

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ προετοιμάζονται για τον τελικό του Κιέβου και μάλιστα βρήκαν τρόπο να παρακάμψουν τα πανάκριβα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας της Ουκρανίας που… χτυπούν στο ψαχνό λόγω της περίπτωσης.

Στις 26 Μαΐου, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Champions League, που είναι προγραμματισμένος για τις 26 Μαΐου στο Κίεβο της Ουκρανίας. Όπως είναι λογικό, οι διοργανωτές περιμένουν αθρόα προσέλευση Άγγλων και Ισπανών φιλάθλων για να δουν από κοντά στο Ολιμπίνσκι τις ομάδες τους.

Την ευκαιρία αυτή θέλουν να εκμεταλλευτούν κερδοσκοπικά και τα ξενοδοχεία της ουκρανικής πρωτεύουσας, με τις τιμές διανυκτέρευσης να έχουν ξεφύγει και να φτάνουν μέχρι και τα 1000 ευρώ τη βραδιά.

Ωστόσο μια κίνηση μερίδας Ουκρανών οπαδών, αναμένεται να κάνει τη διαφορά και να ανακουφίσει οικονομικά τους αντίστοιχους των Κόκκινων. Έφτιαξαν ένα γκρουπ στο facebook που ονομάζεται Kyiv Free Couch και μέσω αυτού οι Άγγλοι μπορούν να έρθουν σε επαφή με ντόπιους που διατίθενται να τους φιλοξενήσουν δωρεάν για τις μέρες που θα γίνει ο τελικός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ