Ανησυχία στον Παναθηναϊκό, ίσως χάσει τη ρεβάνς με την Ντνίπρο ο Σένκεφελντ

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό, ίσως χάσει τη ρεβάνς με την Ντνίπρο ο Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ τραυματίστηκε και αποχώρησε νωρίς από την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ντνίπρο για τα προκριματικά του Champions League, με την παρουσία του στη ρεβάνς να είναι τίθεται εν αμφιβόλω.

Τρομερά άτυχος στάθηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ στο 20′ της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ντνίπρο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, την ώρα μάλιστα που οι πράσινοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 με γκολ του Σπόραρ από νωρίς.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού τραυματίστηκε σε μία δυνατή διεκδίκηση με τον Χουτσούλιακ κι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 24’, με τον Τιν Γεντβάι να παίρνει τη θέση του.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από την Ιταλία: Προθεσμία του Ολυμπιακού σε Μίχαϊλιουκ (pic)

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού κάνει λόγο για θλάση στο δικέφαλο μυ του δεξιού ποδιού κι ο ακριβής χρόνος για την επιστροφή του θα επιβεβαιωθεί με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, αφού «κρυώσει» ο παίκτης και υποβληθεί σε μαγνητική.

Όπως φαίνεται πάντως η κατάσταση του τραυματία ως ώρας, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να είναι διαθέσιμος στη ρεβάνς της επόμενης Τρίτης (1/8) με την ουκρανική ομάδα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ