«Πονοκεφαλιάζουν» τους αρμόδιους οι αδελφικές σχέσεις των οπαδών ΑΕΚ-Μαρσέιγ και Παναθηναϊκού-Ντιναμό

«Πονοκεφαλιάζουν» τους αρμόδιους οι αδελφικές σχέσεις των οπαδών ΑΕΚ-Μαρσέιγ και Παναθηναϊκού-Ντιναμό

Εδώ και χρόνια οι οπαδοί ΑΕΚ-Μαρσέιγ και Παναθηναϊκού-Ντιναμό έχουν «αδελφοποιηθεί» κάτι που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή των εν λόγω αναμετρήσεων.

Πριν από λίγη ώρα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμαθαν τους αντιπάλους τους ενόψει του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, με την Ένωση να αντιμετωπίζει τον νικητή του ζευγαριού Αστάνα-Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τους πράσινους εφόσον περάσουν το εμπόδιο της Ντνίπρο να πέφτουν πάνω στη γαλλική Μαρσέιγ.

Από αυτά προκύπτει ένα αρκετά ισχυρό σενάριο να έχουμε τα ζευγάρια ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Παναθηναϊκός- Μαρσέιγ, κάτι που αν επαληθευτεί θα σημάνει συναγερμός τόσο στο επιτελείο της διοργανώτριας αρχής όσο και στις αστυνομίες των πόλεων που εμπλέκονται στα τέσσερα αυτά ματς σε Αθήνα, Ζάγκρεμπ και Μασσαλία.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ο Μίροτιτς, ο Σενγκέλια, το ταξίδι στη Νίκαια και στο βάθος… Μπαλτσερόφσκι

Αυτό συμβαίνει μιας και εδώ και αρκετά χρόνια, οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της Μαρσέιγ (υποψήφια αντίπαλο του Παναθηναϊκού) και οι αντίστοιχοι της Ντινάμο Ζάγκρεμπ (υποψήφια αντίπαλο της ΑΕΚ), έχουν εξαιρετικές σχέσεις και επικοινωνία με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Οι ομάδες θα μάθουν τις ημέρες και ώρες των αναμετρήσεων αργότερα μέσα στην ημέρα, αλλά μιας και τα πρώτα ματς θα γίνουν στην Ελλάδα, αφορά αποκλειστικά το διήμερο 8-9 Αυγούστου, με την αστυνομία να πρέπει βρίσκεται επί ποδός πολέμου για να αποφευχθούν τα επεισόδια και οι τραυματισμοί οπαδών και όχι μόνο, μιας και Γάλλοι, Κροάτες και Έλληνες οπαδοί θα δημιουργήσουν αν μη τι άλλο ένα… εκρηκτικό μείγμα για περισσότερες από 24 ώρες στην πρωτεύουσα.

Με την αντίστοιχη συνθήκη να ισχύει και σε Μασσαλία και Ζάγκρεμπ, ίσως θα πρέπει να πέσει στο τραπέζι και να συζητηθεί σοβαρά η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στα εκτός έδρας ματς της κάθε μιας από τις ομάδες αυτές, αν τύχει τελικά και διασταυρωθούν οι δρόμοι τους στη διοργάνωση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ