Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αστάνα 4-0: Έστησαν πάρτι οι Κροάτες και σκέφτονται ήδη την ΑΕΚ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αστάνα 4-0: Έστησαν πάρτι οι Κροάτες και σκέφτονται ήδη την ΑΕΚ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ διέλυσε με 4-0 την Αστάνα στην Κροατία και ουσιαστικά εξασφάλισε ήδη την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League όπου περιμένει η ΑΕΚ.

Σε… προπόνηση μετέτρεψε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ την αναμέτρηση με την Αστάνα και ουσιαστικά εξασφάλισε από απόψε την πρόκριση της στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου την περιμένει ήδη η ΑΕΚ. Η ομάδα του Ιγκόρ Μπίσκαν ήταν καταιγιστική, επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και διέλυσε με 4-0 τους Καζάκους.

Η Ντιναμό δεν μπήκε πολύ καλά στο ματς, αλλά σταδιακά πήρε τον έλεγχο και στο 26′ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Ριστόφσκι. Το 1-0 ήρθε τελικά στο 35′ όταν ο Πέτκοβιτς έπιασε ένα σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφού υπήρχε κόντρα που της άλλαξε πορεία. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους οι Κροάτες ήταν σαρωτικοί και πέτυχαν ακόμη δύο γκολ. Στο 41′ ο Ιβάνουσετς έκανε το 2-0 με ωραία προσπάθεια και δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος έκανε και το 3-0 με κεφαλιά.

Διαβάστε επίσης: Το άλλο ρόστερ του Ολυμπιακού και τα 25 εκατ. ευρώ στον Ρέντη

Το ματς είχε εξελιχθεί πλέον σε παράσταση για έναν ρόλο, με την Ντιναμό να φτάνει και στο 4-0 με τρομερό σουτ του Ιβανούσετς στο 56, με τον Κροάτη άσο να κάνει χατ-τρικ. Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ, με το σκορ να μην αλλάζει.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Ριστόφσκι, Σούταλο, Λιούμπισιτς, Μοχαράμι, Μπούλιατ (71’ Μιχαιλιτσένκο), Μίσιτς, Μπατούρινα (80’ Μαρίν), Σπίκιτς (70’ Μέναλο), Ιβάνουσετς (90’4 Σούσιτς), Πέτκοβιτς (80’ ‘Εμρελι).

Αστάνα: Τσόντριτς, Τομάσεβιτς, Μαροτσκίν, Αμάνοβιτς, Χοβανισιάν, Βογκορόφσκι (83’ Ντοσμαγκαμπέτοφ), Εμπόνγκ, Μπεισεμπέκοφ (60’ Γιόβανσιτς), Τόμασοφ, Ουρέγκα (68’ Αστάνοφ), Νταρμπόε (83’ Αιμπέτοφ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ