Το άλλο ρόστερ του Ολυμπιακού και τα 25 εκατ. ευρώ στον Ρέντη

Το άλλο ρόστερ του Ολυμπιακού και τα 25 εκατ. ευρώ στον Ρέντη

Οι δέκα «κομμένοι» με συνολική… χρηματιστηριακή αξία που φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ.

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν συνεχίζει ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να μετρούν αντίστροφα για το αυριανό φιλικό με την Ρέιντζερς στη Σκωτία (26/07, 21:45).

Οι Πειραιώτες το μεσημέρι «πέταξαν» για την Γλασκώβη, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για το παιχνίδι με την Ρέιντζερς, αλλά και για το φιλικό που ακολουθεί με την Νόριτς (29/07, 17:00) τους Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Ουσ. Μπα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Φρέιρε, Ιμπόρα, Χουάνγκ, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Κίνι, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Τζολάκης, Βρουσάι.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από την Ιταλία: Προθεσμία του Ολυμπιακού σε Μίχαϊλιουκ (pic)

Αντίθετα, ο Ισπανός τεχνικός «έκοψε» από την αποστολή τους Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, Πέπε και Ζούμερ Μπουτούτσι, οι οποίοι ήδη προπονούνται με τους εκτός πλάνων παίκτες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Αμπουμπακάρ Καμαρά, Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, Γκάρι Ροντρίγκες, Μπαντιουγκού Φαντιγκά, Πιέρ Κούντε και Παπέ Αμπού Σισέ.

Ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σύμφωνα με το «Transfemarkt» κοστολογούνται κοντά στα 25 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εν λόγω ιστοσελίδα, η χρηματιστηριακή αξία του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ, όπως και η αντίστοιχη του Παπέ Αμπού Σισέ. Του Ζούμερ Μπουτούτσι στα 3.5 εκατ. ευρώ, του Αμπουμπακάρ Καμαρά στα 3 εκατ. ευρώ, όπως και η αντίστοιχη του Πέπε. Στα 2 εκατ. ευρώ κοστολογείται ο Γκάρι Ροντρίγκες, όπως και ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, στα 1.70 εκατ. ευρώ ο Πιερ Κούντε, στα 800.000 ευρώ ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα και στα 700.000 ευρώ ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Εάν κάνει κάποιος την πρόσθεση το συνολικό ποσό φτάνει στα 24.7 εκατ. ευρώ. Ένα ακόμα… ρόστερ!

Φυσικά πρόκειται για τιμές που είναι βασισμένες στην ιστοσελίδα «Transfemarkt» και ο καθένας από τους ποδοσφαιριστές που προαναφέραμε αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση. Ομως, ακόμα και εάν οι τιμές είναι ενδεικτικές, δείχνουν ότι αυτή τη στιγμή στον Ρέντη βρίσκονται δέκα παίκτες, που κοστολογούνται συνολικά κοντά στα 25 εκατ. ευρώ. Παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τη νέα σεζόν και θα πρέπει να αποχωρήσουν από το μεγάλο λιμάνι στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ