«Δώρο» της Φιορεντίνα στην ΑΕΚ

«Δώρο» της Φιορεντίνα στην ΑΕΚ

Πώς η Φιορεντίνα μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ στη μάχη για τα αστέρια.

Με το μυαλό στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ η ΑΕΚ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η ομάδα της Κροατίας θα είναι το πρώτο εμπόδιο για την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Αλλωστε, θα πρέπει να συμβούν σημεία και τέρατα για να αποκλειστεί το σύνολο του Ιγκόρ Μπίσκαν από την Αστάνα (4-0 ο πρώτος αγώνας).

Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν πως και πως το συναπάντημα με τους Κροάτες, ενώ παρακολουθούν και τις μεταγραφικές εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ντιναμό . Δεν είναι μόνο ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς που «παίζει» δυνατά στο μεταγραφικό πεδίο. Είναι και ο Γιόσιπ Σούταλο. Που ενδέχεται να πάρει τον δρόμο της φυγής από το Ζάγκρεμπ.

Διαβάστε επίσης: Ο Βεζένκοφ πήρε θέση για τον Σλούκα και τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Τι αναφέρουν στη γειτονική Ιταλία; Πως η Φιορεντίνα ετοιμάζει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του αμυντικού των Κροατών. Συγκεκριμένα, ο έγκυρος Ιταλος δημοσιογράφος, Νίκο Σκίρα, αποκάλυψε πως η ομάδα της Φλωρεντίας θα καταθέσει πρόταση ύψους 14 εκατ. ευρώ συν 10% ποσοστό μεταπώλησης προς τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ταυτόχρονα, αναφέρεται και στα όσα προσφέρει στον Βόσνιο παίκτη.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, η Φιορεντίνα έχει έτοιμο συμβόλαιο για τον 23χρονο παίκτη μέχρι το 2028 και με αποδοχές που θα φτάνουν το 1,5 εκατ. ανά έτος.

Προφανώς και η Ντιναμό δε θα μπει σε κάποια μεταγραφική συζήτηση πριν το δεύτερο ματς με την Αστάνα. Οι όποιες εξελίξεις μεταφέρονται μετά την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Εκεί που περιμένει καρτερικά η ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ