«Η ΑΕΚ θα ανανεώσει τον Λιβάι Γκαρσία, δίνοντάς του 1,5 εκατ. τον χρόνο»

«Η ΑΕΚ θα ανανεώσει τον Λιβάι Γκαρσία, δίνοντάς του 1,5 εκατ. τον χρόνο»

Η ΑΕΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τον Λιβάι Γκαρσία, συνεχίζει να απορρίπτει προτάσεις και οι Γάλλοι κάνουν λόγο για πρόταση συμβολαίου 1,5 εκατ. το χρόνο.

Οι συνεχόμενες αρνητικές απαντήσεις της ΑΕΚ στις προτάσεις που καταθέτει η Λανς, προκειμένου να ντύσει τον Λιβάι Γκαρσία στα χρώματά της, δείχνουν την προσπάθεια της «Ένωσης» να δείξει στον επιθετικό της πόσο θέλει να τον κρατήσει στην «OPAP Αrena».

Στη Γαλλία ο ειδικός για θέματα της Λανς ρεπόρτερ, Μαλίκ, αναφέρει πρόταση συμβολαίου της ΑΕΚ στον Λιβάι, ύψους 1.5 εκατομμυρίου τον χρόνο, για να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της.

Διαβάστε επίσης: «Επαφές του Ολυμπιακού για τον Χεζέ» (vids)

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να τον κρατήσουν σίγουρα μέχρι τις 15 Αυγούστου και αφού θα έχουν γίνει τα παιχνίδια κόντρα στην (όπως όλα δείχνουν) Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το φετινό ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ.

Στα Σπάτα δεν βιάζονται να βρουν αντικαταστάτη του, γιατί το πιστεύουν πραγματικά πως θα καταφέρουν να τον κρατήσουν παρά τα χρήματα που θα προταθούν από το εξωτερικό για την απόκτησή του.

Η Λανς θα του δίνει 3 εκατ. το χρόνο, 1.8 εκ των οποίων καθαρά συν ένα ποσό κοντά στις 200.000 που θα εισπράξει από μπόνους στόχων, επομένως τα χρήματα που φαίνεται να δίνει η ΑΕΚ δεν αποκλείουν τόσο από την γαλλική πρόταση.

Η ανάρτηση του Λιβάι, με το λουκέτο και το κλειδί, μοιάζει να βγάζει νόημα και τον επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο να δείχνει διάθεση παραμονής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ