«Ο Ντόβμπικ παίζει με Παναθηναϊκό και φεύγει από την Ντνίπρο για τη Χιρόνα»

«Ο Ντόβμπικ παίζει με Παναθηναϊκό και φεύγει από την Ντνίπρο για τη Χιρόνα»

Όλα δείχνουν πως το παιχνίδι της Ντνίπρο με τον Παναθηναϊκό θα είναι το τελευταίο του Ντόβμπικ με την ουκρανική ομάδα, πριν αποχωρήσει για τη Χιρόνα.

Ο Παναθηναϊκός αύριο βράδυ ( Τρίτη, 20:30) αντιμετωπίζει την Ντνίπρο για να σφραγίσει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρω του Champions League, που θα βρει απέναντί του την Μαρσέιγ. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Αρτέμ Ντόβμπικ με τη φανέλα των Ουκρανών.

Το «κανόνι» της Ντνίπρο που ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία είναι έτοιμος να μετακινηθεί στη Χιρόνα.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή δεδομένων με Ζινκερνάγκελ

Δημοσίευμα του Ισπανού δημοσιογράφου, Νιλ Σολά, της «Cadena Ser», ο οποίος ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Χιρόνα κάνει λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών, λέγοντας μάλιστα πως είναι θέμα χρόνου η μετακίνησή του στην Ισπανία.

Η μεταγραφή του Ουκρανού επιθετικού αναμένεται να κοστίσει 6 εκατομμύρια ευρώ και θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο 26χρονος Ντόβμπικ σε 83 συμμετοχές με τη φανέλα των Ουκρανών σημείωσε 53 γκολ, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Serie Α, όπως Λάτσιο, Σαλερνιτάνα και Τορίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ