«Ο Ιβάνουσεκ μάλλον δεν θα παίξει ούτε απέναντι στην ΑΕΚ στην Αθήνα»

«Ο Ιβάνουσεκ μάλλον δεν θα παίξει ούτε απέναντι στην ΑΕΚ στην Αθήνα»

Μία είδηση που το άκουσμά της χαροποιεί ιδιαιτέρως την ΑΕΚ, φιλοξενεί η κροατική ιστοσελίδα «sportcom.hr» σχετικά με την αντίπαλο της, Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μια είδηση που χαροποιεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ΑΕΚ επιφύλασσε σήμερα ο κροατικός τύπος, αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportcom.hr» της χώρας, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ιβάνουσεκ στο πρώτο ματς του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League την Τρίτη (08/08) στην Αθήνα και την «Οπάπ Αρένα».

Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι ξεκάθαρος, «Ο Ιγκόρ Μπίστσαν ανακοίνωσε την αποχώρηση του καλύτερου παίκτη (σ.σ. Ιβάνουσεκ) πριν από τα κρίσιμα ματς στο Champions League».

Διαβάστε επίσης: Τα 2.500.000 € για Καρντόνα, οι συζητήσεις του Κορδόν και η άποψη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Με το ίδιο δημοσίευμα να συνεχίζει αναφέροντας, «Ο Λούκα Ιβάνουσεκ δεν έπαιξε κόντρα στην Γκόριτσα, μάλλον δεν θα παίξει ούτε στην ΑΕΚ στην Αθήνα», ενώ στη συνέχεια η ιστοσελίδα φιλοξένησε χθεσινές δηλώσεις του Μπίστσαν.

«Εξαρτόμαστε πολύ από τον Ιβάνουσεκ και σίγουρα θα μας λείψει πολύ. Αυτός και μερικοί άλλοι παίκτες. Είμαστε πολύ πιο επικίνδυνοι όταν είναι εκεί», είπε ο Ιγκόρ Μπίστσαν μετά τον αγώνα με την Γκόριτσα με το ρεπορτάζ να τονίζει πως «ο προπονητής της Ντιναμό ανακοίνωσε τη βέβαιη αποχώρηση του καλύτερου παίκτη. Στην αρχή της σεζόν, η Ντιναμό έμεινε χωρίς άλλους δύο βαθμούς στο HNL και χωρίς τον Ιβάνουσεκ ενόψει σημαντικών αναμετρήσεων στο Champions League».

Σημειώνεται πως για την περίπτωση του Ιβάνουσεκ έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον η Φέγενορντ και η Μαρσέιγ, ενώ δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ανέφεραν πως σύλλογοι της Premier League αλλά και της Serie A ετοιμάζουν να προσφέρουν στην Ντιναμό περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ