Τα 2.500.000 € για Καρντόνα, οι συζητήσεις του Κορδόν και η άποψη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Τα 2.500.000 € για Καρντόνα, οι συζητήσεις του Κορδόν και η άποψη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Λας Πάλμας για τον Σέρχι Καρντόνα και πιέζει για να κάνει δικό του τον 24χρονο αριστερό μπακ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείνει εκκρεμότητες. Ειδικές τις μεταγραφικές. Από τη στιγμή που η πώληση του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ ολοκληρώθηκε, to10.gr αποκάλυψε ποιος ήταν ο επόμενος στόχος για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας. Το πρώτο όνομα της λίστας του Αντόνιο Κορδόν. Ο λόγος, βεβαίως, για τον Σέρχι Καρντόνα, για τον οποίο όπως έχουμε γράψει εδώ και 3 ημέρες, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τη Λας Πάλμας. Με σκοπό να μπορέσει να καταστεί εφικτή η μεταγραφή.

Ο Καρντόνα μπορεί να είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, αλλά τη χρονιά που πέρασε αναδείχθηκε κορυφαίος αριστερός μπακ στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Με τη Λας Πάλμας να προβιβάζεται απευθείας στη LaLiga και τον ίδιο να κερδίζει το δικαίωμα να μπορεί, πλέον, να διαλέξει το μέλλον του. Καθώς ο Ολυμπιακός δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του. Πρόταση του έχει κάνει και η νυν ομάδα του, η οποία του έχει προσφέρει νέο 4ετές συμβόλαιο με τριπλασιασμό αποδοχών. Ενώ και αρκετές ισπανικές ομάδες επίσης τον έχουν στη λίστα τους και έχουν επαφές με τη διοίκηση της.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, έχει «κυκλώσει» με προσοχή και σοβαρότητα την υπόθεση. Κατ’ αρχάς, από εκεί που ο Καρντόνα είχε στο μυαλό του μόνο να αγωνιστεί στη LaLiga με τη Λας Πάλμας, πλέον η στάση του έχει αλλάξει δραστικά και είναι απολύτως θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών. Κάτι που έχει γίνει γνωστό και στην ομάδα του. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τις επαφές, συνειδητά, με μια πρόταση λίγο κάτω από τα δύο εκατομμύρια. Για να δει τις πραγματικές διαθέσεις της ισπανικής ομάδας. Και πλέον οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως συζήτηση για το ποσό μεταγραφής προσεγγίζει τα 2.500.000€.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Λας Πάλμας δεν ήθελε να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά από τη στιγμή που διαπιστώνει πως δεν υπάρχει σημείο επαφής στο θέμα του νέου συμβολαίου, έχει ρίξει νερό στο κρασί της. Οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά θα έλεγε αμέσως το «ναι». Και εκτιμούν πως ο τρόπος που έχει κινηθεί ο Ολυμπιακός, δείχνοντας σεβασμό στην ομάδα του Καρντόνα, όπως και το ποσό που προσφέρει, δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να φέρουν εξελίξεις στην υπόθεση θετικές εξελίξεις.

Εξάλλου, δεν είναι μυστικό ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει άριστη άποψη για τον 24χρονο μπακ και έχει πει το δικό του «ναι». Ο Ισπανός τεχνικός θέλει πολύ να έχει στη διάθεσή του για τα παιχνίδια με την Γκενκ ακόμη μία λύση στη θέση του αριστερού μπακ. Μια βασική λύση. Και ως τέτοια λογίζει τον Σέρχι Καρντόνα. Με τον Κορδόν να έχει παράλληλα 2-3 ανοιχτά μέτωπα, εάν δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ