Τσούμπερ: «Ανατριχιάζω στη σκέψη να ακούσω τον ύμνο του Champions League»

Τσούμπερ: «Ανατριχιάζω στη σκέψη να ακούσω τον ύμνο του Champions League»

Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό και τη μεγάλη πρόκληση του Champions League.

Ο Στίβεν Τσούμπερ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «Opap Arena».

Ο Ελβετός άσος δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να ακούσει τον ύμνο της διοργάνωσης ενώ όπως και ο Ματίας Αλμέιδα, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους Κροάτες.

Διαβάστε επίσης: Πότε θα έχει νόημα η συζήτηση για την Τσουκαρίτσκι…

Όσα είπε ο Τσούμπερ:

Για τον ίδιο τι θα σήμαινε η πρόκριση στους ομίλους του Champions League: «Εγώ από την πλευρά μου, μιλώντας εκ μέρους όλων, πιστεύω ότι μετά την περσινή δύσκολη σεζόν, όλοι αισθανόμαστε όμορφα να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είναι κάτι το καταπληκτικό. Ανατριχιάζω να ακούσω τον ύμνο του Champions League. Θέλουμε να δείξουμε το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ».

Ποια η άποψή του για το κροατικό ποδόσφαιρο μιας και έχει φίλους εκεί: «Έχω φίλους εκεί. Η Ντινάμο έχει κάνει καλή δουλειά σε οργάνωση. Έχει κάνει πωλήσεις στα κορυφαία πρωταθλήματα. Οπότε την σεβόμαστε».

Για το ότι στα playoffs πέτυχε αρκετά γκολ και αν έχει την αίσθηση ότι θα σκοράρει και αύριο: «Αν μπορούσα να δω το μέλλον θα ήταν κάτι καταπληκτικό. Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Κάποιες φορές λειτουργεί κάποιες όχι. Θα δώσω τα πάντα αύριο και θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω την ομάδα μου. Αν όχι όταν έρθει».

Για το αν αισθάνεται κάποιο άγχος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Εγώ είμαι όλη την ώρα αγχωμένος, είτε παίζω εδώ είτε με τους φίλους μου στο δρόμο. Δεν αλλάζει ποτέ, έχω νευρικότητα μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι, το πρώτο άγγιγμα με την μπάλα. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ