«Καπνός» έγιναν τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ, sold out η Λεωφόρος

«Καπνός» έγιναν τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ, sold out η Λεωφόρος

Οι οπαδοί των πράσινων, όπως ήταν αναμενόμενο εξάντλησαν μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια για το εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός αντικειμενικά θέλει μια υπέρβαση κόντρα στην Μαρσέιγ για να καταφέρει να προκριθεί στα playoffs του Champions League και στην προσπάθεια του αυτή θα έχει στο πλευρό του την έντονη υποστήριξη των οπαδών του.

Τα εισιτήρια για το ματς κόντρα στη γαλλική ομάδα βγήκαν στις 14:00 προς διάθεση από την πράσινη ΠΑΕ και όπως ήταν λογικό μέσα σε πολλή λίγη ώρα εξαντλήθηκαν.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπεκάλι αποκάλυψε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον Ντάβα (vids)

Κάπως έτσι το ματς της ερχόμενης Τετάρτης στη Λεωφόρο (9/8 και ώρα 21:00), θα είναι sold out, κάτι που καταφέρνουν για δεύτερη σερί φορά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά από το ματς κόντρα στην Ντνίπρο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Υπενθυμίζεται πως αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ, στα playoffs του Champions League θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπράγκα – Μπάτσκα Τόπολα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ