Ο Μπεκάλι αποκάλυψε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον Ντάβα (vids)

Ο Μπεκάλι αποκάλυψε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον Ντάβα (vids)

Ο πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, σε δηλώσεις του προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις για Ολυμπιακό και Τζόισκιμ Ντάβα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του αποκλειστικά στο πρώτο παιχνίδι με την Γκενκ στο Καραϊσκάκη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όμως τα σενάρια και η μεταγραφολογία δίνουν και παίρνουν γύρω από τους ερυθρόλευκους.

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της μεγάλης μεταγραφής του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, στη Ρουμανία, ο πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τον Ολυμπιακό και τον Τζόισκιμ Ντάβα.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος των Ρουμάνων ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα στον σύλλογο, στάθηκε στην περίπτωση του Βλάντ Κίρικες, στις ακαδημίες και στο γεγονός ότι έκοψε αρκετά χρήματα, αλλά και στον 27χρονο στόπερ της Στεάουα, τονίζοντας ότι αν ο Ολυμπιακός πληρώσει τα 3.000.000 ευρώ που ζητάει θα τον παραχωρήσει.

Ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της Στεάουα αποκάλυψε τις συζητήσεις με τους Πειραιώτες για τον Καμερουνέζο κεντρικό αμυντικό, αλλά ξεκαθάρισε ότι θέλει και συγκεκριμένα χρήματα.

Όσον αφορά τον Ντάβα, πρόκειται για έναν «γίγαντα» που έχει ύψος 1.94 και αγωνίζεται σαν στόπερ, αλλά υπό προϋποθέσεις και σαν δεξί μπακ. Είναι δεξιοπόδαρος, ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και με αρκετά καλή τεχνική κατάρτιση για το ύψος του.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται με τη Στεάουα το 2024 και η χρηματιστηριακή του αξία βάση και του transfermarkt είναι στις 750.000. Αγωνίζεται στην ρουμανική ομάδα από το καλοκαίρι του 2022, ενώ η Στεάουα έχει αν θέλει οψιόν για τρία χρόνια στο συμβόλαιο του.

Έχει γεννηθεί στη Γαλλία και έχει αγωνιστεί στη δεύτερη ομάδα της Μονακό, στη Ζιλ Βιθέντε, στη Μαριοπούλ και στη Βαλμιέρα, ενώ από εκεί πήγε στη Ρουμανία και την Μποτοσάνι, πριν τον αποκτήσει πέρσι η Στεάουα για 350.000 ευρώ.

Με την ομάδα του Βουκουρεστίου έχει αγωνιστεί συνολικά σε αυτό τον έναν χρόνο και κάτι σε 52 ματς, ενώ έχει 5 γκολ και 2 ασίστ. Παράλληλα, από το 2018 και μετά αγωνίζεται και στην εθνική ομάδα του Καμερούν, όπου έχει 9 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ