Παλάσιος: «Κουράγιο στην οικογένεια του θύματος και της ΑΕΚ – Θα παλέψουμε για την νίκη»

Παλάσιος: «Κουράγιο στην οικογένεια του θύματος και της ΑΕΚ – Θα παλέψουμε για την νίκη»

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος μίλησε στην συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ, ενώ αναφέρθηκε και στη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, στέλνοντας τις σκέψεις του στην οικογένεια του θύματος.

Μέσα σε άσχημο κλίμα, λόγω της δολοφονίας του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ χθες το βράδυ έξω από το γήπεδο της Opap Arena, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τον αυριανό πρώτο «τελικό» απέναντι στην Μαρσέιγ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στην Αθήνα.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, με τον Αργεντινό να σχολιάζει το αυριανό παιχνίδι, αλλά και το τραγικό χθεσινό συμβάν, στέλνοντας την υποστήριξη του τόσο στην οικογένεια του θύματος, όσο και σε αυτήν της ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα για την δολοφονία είπε «Δυστυχώς είναι θλιβερό αυτό που συνέβη. Θα ήθελα να δώσω κουράγιο στην οικογένεια του θύματος και κουράγιο στην οικογένεια της ΑΕΚ. Μακάρι να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο παιχνίδι λέγοντας: «Ένας πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Η Μαρσέιγ είναι μια μεγάλη ομάδα. Έχουμε δει βίντεο της συγκεκριμένης ομάδας. Θα κοιτάξουμε τι θα μας πει ο προπονητής και θα παλέψουμε όλοι μαζί για τη νίκη. Νομίζουμε ότι έχουμε μια ικανή ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε. Στόχος μας είναι να προκριθούμε και να κυνηγήσουμε την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Είδαμε διάφορα βίντεο από τον αντίπαλο. Οι αντίπαλοι μας έχουν πολύ καλούς παίκτες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους βάλουμε δύσκολα».

Τέλος έκλεισε με την στήριξη που δείχνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στην ομάδα: «Οι φίλαθλοί μας δεν μας άφησαν ποτέ. Μας βοηθούν να βγάλουμε το 100% στον αγωνιστικό και θα κάνουμε τα πάντα για να είναι χαρούμενοι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ