Οργή στην ΑΕΚ για την ΕΛ.ΑΣ.: «Παρουσιάζουν τη δολοφονική επίθεση ως οπαδικό ραντεβού»

Οργή στην ΑΕΚ για την ΕΛ.ΑΣ.: «Παρουσιάζουν τη δολοφονική επίθεση ως οπαδικό ραντεβού»

Η αγανάκτηση της ΑΕΚ για το διαβιβαστικό της αστυνομίας που παρουσιάζει όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια ως οπαδικό ραντεβού.

Την αγανάκτηση της ΑΕΚ προκάλεσε το διαβιβαστικό της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, σύμφωνα με το οποίο όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) και οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή ήταν αποτέλεσμα οπαδικού ραντεβού. Το συγκεκριμένο μάλιστα χρησιμοποιείται ως ελαφρυντικό για τους Κροάτες χούλιγκαν καθώς αναφέρεται ότι με πρόφαση ότι θα δοθούν εισιτήρια οι οπαδοί της Ένωσης είχαν μαζευτεί έξω από το γήπεδο.

Έτσι δημιουργείται η εικόνα του ραντεβού, κάτι που δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο όπως λένε στην ΑΕΚ καθώς ήταν προφανές ότι οι Κροάτες ήρθαν οπλισμένοι με σκοπό να κάνουν ό,τι έκαναν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει εξάλλου είναι ξεκάθαρα για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Τόσο εκείνα που δείχνουν τους χούλιγκαν να κατευθύνονται με πολεμοφόδια προς το γήπεδο, όσο και εκείνα που δείχνουν απλό κόσμο να τρέχει πανικόβλητος για να σωθεί μετά την επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Μάικ Τζέιμς – Εντονη φημολογία για Ολυμπιακό!

Στην ΑΕΚ δηλώνουν αγανακτισμένοι τονίζοντας πως και η ανοχή έχει τα όριά της ενώ είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν να περάσει αυτή η εικόνα. Όπως έλεγαν μάλιστα, ούτε οι ίδιοι οι Κροάτες δεν είχαν σκεφτεί να παρουσιάσουν αυτό το αφήγημα μέχρι να εμφανιστεί αυτό το έγγραφο από την αστυνομία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ