Ολυμπιακός: Bράβευση από την UEFA για την οργάνωση του Super Cup Ευρώπης

Ολυμπιακός: Bράβευση από την UEFA για την οργάνωση του Super Cup Ευρώπης

Μετά τα διά του λόγου συγχαρητήρια της UEFA στον Ολυμπιακό για την άψογη οργάνωση και διεξαγωγή του τελικού του Super Cup Ευρώπης, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου πέρασε και στις πράξεις.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (16/08) το «Γ. Καραϊσκάκης» άνοιξε της πόρτες του ώστε να υποδεχτεί σε μία ανεπανάληπτη μάχη τις δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για την σεζόν 2022/23, με φόντο το τρόπαιο του UEFA Super Cup.

Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη προσέφεραν ένα υπέροχο θέαμα εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου του Ολυμπιακού, με τους Άγλλους να φτάνουν στην κατάκτηση του τροπαίου στη διαδικασία των πέναλτι (5-4 πεν., 1-1 κ.δ.). Ωστόσο, για να μπορέσουν να απολαύσουν οι ποδοσφαιρόφιλοι του πλανήτη το συγκεκριμένο θέαμα, οι υπεύθυνοι του γηπέδου του Ολυμπιακού είχαν ετοιμάσει μία άριστα διοργανωμένη «γιορτή» για να φιλοξενήσουν το συγκεκριμένο ματς, καθώς UEFA και σύλλογοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση αλλά και την διεξαγωγή του τελικού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα και επίσημα ο Μπρίνιτς

Γι’ αυτό και η UEFA φρόντισε να επιβραβεύσει του ανθρώπους του Ολυμπιακού που ανέλαβαν το δύσκολο έργο της ομαλής διεξαγωγής του τελικού, μετατρέποντας τα λόγια της σε πράξεις.

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, εξουσιοδότησε τον επικεφαλή του επιτελείου οργάνωσης του UEFA Super Cup 2023, κ. Ντιντιέ Άντριστ, να επισκεφθεί τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», κ. Βασίλη Βασιλειάδη, ώστε να του απονείμει τιμητική πλακέτα επιβράβευσης για την άψογη διεξαγωγή του τελικού που έχρησε υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης την Μάντσεστερ Σίτι.

Δείτε τις εικόνες με την πλακέτα:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ