Κατακραυγή στην Κροατία για Μπίσκαν, ποιο τραγικό λάθος του χρεώνουν

Κατακραυγή στην Κροατία για Μπίσκαν, ποιο τραγικό λάθος του χρεώνουν

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχασε μέσα από τα χέρια της από την ΑΕΚ στις καθυστερήσεις την πρόκριση στα playoffs του Champions League και στην Κροατία έχουν στήσει... λαϊκά δικαστήρια για τον Μπίσκαν.

Παρά την ήττα της στο Ζάγκρεμπ, η Ντιναμό του Ιγκόρ Μπίσκαν είχε καταφέρει να ανατρέψει πλήρως την κατάσταση χθες (19/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου μέχρι το 90′ είχε την πρόκριση στα playoffs του Champions League στο τσεπάκι της, προηγούμενη με 2-0.

Οι Κροάτες όμως δέχτηκαν δύο γκολ στις καθυστερήσεις (90+2′ και 90+10′) και βρέθηκαν χωρίς να το καταλάβουν στο καναβάτσο, με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει σε 2-2 και την Αγία Σοφία να έχει σηκωθεί στον αέρα από τους πανηγυρισμούς για την μεγάλη πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Θρύλος ο Μέσι, έγινε ο Νο.1 όλων των εποχών σε κατακτήσεις τροπαίων (vids)

Οι ηττημένοι ως είθιστε γίνονται αποδέκτες σκληρής κριτικής και στην περίπτωση της Ντιναμό, το μεγαλύτερο βάρος το σηκώνει ο Μπίσκαν για τον οποίο έχουν στηθεί… λαϊκά δικαστήρια.

Του χρεώνουν τραγική αδράνεια κατά τη διάρκεια του ματς και προς το τέλος όταν η ΑΕΚ πίεζε και αυτός δεν φρόντισε να φρεσκάρει την ομάδα του κάνοντας μόλις μια αλλαγή από τις διαθέσιμες που είχε στο 86′, ώστε να αποφευχθεί η κατάρρευση και το κάζο των τελευταίων λεπτών.

«Το μεγαλύτερο λάθος του Μπίσκαν είναι ότι δεν προχώρησε σε αλλαγές. Γιατί κοιμήθηκε στο πιο σημαντικό σημείο; Θα μπορούσε να σπάσει τον ρυθμό της ΑΕΚ ακόμα δύο φορές σε αυτά τα καταραμένα τελευταία λεπτά, που η πίεση ήταν ασφυκτική», αναφέρει χαρακτηριστικά η δημοφιλής ιστοσελίδα sportske.jutarnji.hr, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον 45χρονο τεχνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ