ΑΕΚ: Τα κλάματα έβαλε ο γιος του Βίντα στο γκολ του πατέρα του (pic)

ΑΕΚ: Τα κλάματα έβαλε ο γιος του Βίντα στο γκολ του πατέρα του (pic)

Η σύζυγος του Ντομαγκόι Βίντα κοινοποίησε μία φωτογραφία με το γιο της να κλαίει στο γκολ που σημείωσε ο πατέρας του χθες (19/08) απέναντι στην Ντιναμό.

Η ΑΕΚ χθες (19/08) πανηγύρισε μία επική πρόκριση στα playoffs του UEFA Champions League, καθώς βρέθηκε να χάνει (0-2) από την Ντιναμό στην «OPAP Arena», όμως κατόρθωσε μέσα σε 8′ λεπτά να επιστρέψει στο ματς, με τα γκολ των Σέρχιο Αραούχο και Ντομαγκόι Βίντα, πέρνωντας την πρόκριση μέσα από τα χέρια των φιλοξενούμενων.

Στις εξέδρες του γηπέδου, μεταξύ άλλων, ήταν η σύζηγος και ο γιος του Κροάτη στόπερ που σημείωσε το δεύτερο γκολ της «Ένωσης» με κεφαλιά, μετά την επέμβαση του Λιβάκοβιτς στο πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία, στέλνοντας την ΑΕΚ ένα βήμα πριν τους ομίλους της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το deal Ολυμπιακού – Ουρακάν για Έσε – Αγορά του 100% με 4.000.000 € και φοβερές ενέργειες από τον παίκτη

Ο «μικρός» Βίντα εξωτερίκευσε τα συναισθήματά του και ξέσπασε σε κλάματα, όταν είδε τον πατέρα του να σκοράρει και χαρίζει την πρόκριση στην ΑΕΚ, με την σύζυγο του Ντομαγκόι Βίντα να κοινοποιεί μία φωτογραφία στα social media από την στιγμή.

Δείτε το story της συζύγου του, Ιβάνα:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ