Με τον κόσμο της στην Αμβέρσα η ΑΕΚ – Η ανακοίνωση της Ένωσης για τα εισιτήρια

Με τον κόσμο της στην Αμβέρσα η ΑΕΚ – Η ανακοίνωση της Ένωσης για τα εισιτήρια

Η ενημέρωση της ΑΕΚ για τα εισιτήρια της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αντβερπ όπου η Ένωση θα έχει δυναμική υποστήριξη από τους οπαδούς της.

H Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι παρελθόν για την ΑΕΚ η οποία στρέφει την προσοχή της στο εκτός παιχνίδι της Τρίτης (22/8, 22:00) με την Αντβέρπ για τα πλέι οφ του Champions League.

Ένα ματς στο οποίο η Ένωση θα έχει και τον κόσμο της στο πλευρό της, με τους «κιτρινόμαυρους» να ενημερώνουν μέσω ανακοίνωσης για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Superleague

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ πληροφορεί τους φιλάθλους πως η διαδικασία προαγοράς εισιτηρίων για το ματς με την Αντβέρπ στο Βέλγιο, ολοκληρώνεται στις 10.00 το πρωί της Δευτέρας (21/8). Μετά από αυτή την χρονική προθεσμία δεν είναι δυνατή η προαγορά εισιτηρίου.

Τονίζουμε επίσης πως κανένας φίλος της ΑΕΚ που δεν θα έχει προμηθευτεί εισιτήριο, δεν πρέπει να επιχειρήσει να προσεγγίσει το γήπεδο.

Υπενθυμίζουμε πως όσοι έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία προαγοράς αυστηρά μέχρι τις 10 το πρωί της Δευτέρας, θα λάβουν με mail το σχετικό voucher, με το οποίο θα πάρουν το εισιτηρίο τους επί βελγικού εδάφους. Για τον τόπο και τον χρόνο παραλαβής θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ