Γκατσίνοβιτς: «Αξίζαμε περισσότερα στο ματς – Να είμαστε καλύτεροι στη ρεβάνς»

Γκατσίνοβιτς: «Αξίζαμε περισσότερα στο ματς – Να είμαστε καλύτεροι στη ρεβάνς»

Την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ άξιζε περισσότερα από το παιχνίδι εξέφρασε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ενώ τόνισε πως θα πρέπει η Ένωση να είναι ακόμα πιο καλή στη ρεβάνς.

Η Αντβέρπ κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕΚ με σκορ 1-0 στην Αμβέρσα και να πάρει εκείνη το προβάδισμα για τη είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ανέφερε μεταξύ άλλων πως στην Ένωση δεν είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και ότι στη ρεβάνς θα πρέπει να είναι καλύτερη, ενώ μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Οι δηλώσεις του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς:

Για τον αστράγαλο του: «Είμαι καλά. Ήμουν τυχερός γιατί βρήκε το πόδι μου στον αέρα. Αν πατούσα στο έδαφος πιστεύω πως θα το είχα σπάσει».

Για το παιχνίδι: Ήταν δύσκολο παιχνίδι, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Θεωρώ πως αξίζαμε περισσότερα πράγματα.

Για τη ρεβάνς: «Πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στη ρεβάνς. Θέλουμε να αποδείξουμε πράγματα, όπως και η Αντβέρπ. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και πιστεύω μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ