Τσέλσι: Ο Λουκάκου προπονείται με την Κ21

Τσέλσι: Ο Λουκάκου προπονείται με την Κ21

Με την ομάδα Κ21 της Τσέλσι προπονείται ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος δεν έχει ακόμα μιλήσει με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Στα άκρα η σχέση του με τη διοίκηση.

Ο Ρομέλου Λουκάκου έχει επιστρέψει στις τάξεις της Τσέλσι μετά τον δανεισμό του στην Ίντερ, ωστόσο έχει καταλάβει πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού των «μπλε», Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Εξαιτίας αυτού, σύμφωνα με την «Telegraph», ο Λουκάκου προπονείται με την Κ21 και δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου με τον Αργεντινό τεχνικό, που βρίσκεται στον πάγκο της Τσέλσι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ανατροπή δεδομένων με τον Ράφα Μιρ

Ο Ρομέλου Λουκάκου πριν λίγο καιρό είχε συνδεθεί με την Γιουβέντους, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη μεταξύ των δύο πλευρών καθώς η «Βέκια Σινιόρα» πρέπει να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Πριν λίγες ημέρες, ο Ποτσετίνο τοποθετήθηκε σχετικά με την περίπτωση του Λουκάκου λέγοντας, «Δεν υπάρχει μόνο μία πλευρά. Υπάρχουν δύο πλευρές. Αυτές οι δύο πλευρές προσπαθούν να την καλύτερη δυνατή λύση. Δεν μπορείτε να το χρεώνεται αποκλειστικά στο κλαμπ».

Όλα αυτά συμβαίνουν, όταν πριν λίγες μέρες ήταν η «επέτειος» της πρώτης μεταγραφής του Λουκάκου στην Τσέλσι το 2011 έναντι 17 εκατομμυρίων λιρών, περίπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ