Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ

Ποιοι έχουν προτεραιότητα για τη ρεβάνς της ΑΕΚ κόντρα στην Αντβέρπ για τα πλέι οφ του Champions League.

Το πρώτο παιχνίδι στην Αμβέρσα είναι ήδη παρελθόν για την ΑΕΚ που την επόμενη Τετάρτη (30/8, 22:00) θα υποδεχτεί την Αντβέρπ στη Νέα Φιλαδέλφεια με στόχο την ανατροπή του 1-0 και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τα εισιτήρια του ματς και για αυτούς που θα έχουν προτεραιότητα αγοράς, σε ένα παιχνίδι που θα είναι και το πρώτο στο οποίο η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει οπαδούς στην «Opap Arena».

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στον ΠΑΟΚ με Νάρεϊ!

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα ρεβάνς των Play Off του UEFA Champions League με αντίπαλο την Royal Antwerp στην AEK ARENA (Τετάρτη 30 Αυγούστου, ώρα 22.00).

Προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου έχουν έως και αύριο Πέμπτη 24/8 και ώρα 10 π.μ. οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 1, 2, 6, 46, 47, 48, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα αγοράς της θέσης τους για τα ευρωπαϊκά ματς της σεζόν 2023-24.

Από αύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι ξεκινά η ελεύθερη πώληση εισιτηρίων, έως εξαντλήσεώς τους.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και, κατά συνέπεια, είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ